tirsdag 28. februar 2017

Heco skruer

Har og brukt Jula sine utendørs HECO skruer og er fornøyd med dem selvom det hender at det tar tid før de selvborer. Har ikke opplevd at de knekker hodene. Har og tidligere hatt endel Clasohlson rallemikk, de skruene opplever jeg som bare heft. De knekker oftere, mykere i hodet (bitsen spiser skruen).


Wir sind einer der führenden Hersteller von Schrauben und Befestigungstechnik für den professionellen Handwerker.

Bufret Herdede og selvforsenkende treskruer til både innen- og utendørsmontasje i miljøer med høye krav til korrosjonsbestandighet. Torx-spor for sikker montering ( bits følger med) og spiss med fresespor. Overflatebehandlet med Protect for å tåle trykkimpregnert trevirke som inneholder sterke kjemiske stoffer. Forsenkede A2-terrasseskruer typekontrollert i korrosivitetsklasse C4! De har forhåndsborende spiss med fresespor, forsenket hode med riller og torxspor . Rustfri, syrefaste og hurtigstrammende A4- skruer med forsenket hode.


Sortiment med skruer for utendørsbruk. Følgende skruer ble testet: Essve Torpedo Max, sluttresultat 7.

Grabber TU, sluttresultat 4. VSB Turbo, sluttresultat 2. Gunnebo Fastening Trallskruv, sluttresultat 1. TT TT45U, sluttresultat 7. Testfakta er et svensk uavhengig test- og forskningsselskap som spesialiserer seg på laboratorietester og evaluering av forbrukerprodukter . Hos Elektroimportøren får du et stort utvalg av maskinskrue, drive, grabberskrue, selvborende skrue , gipsskrue og treskrue i mange forskjellige lengder fra kjente merkevarer som Würth, Schneider Electric og Thorsman. HECO Treskruesortiment koffert Elforzinkede Torx. Klikk på bilde under for å vise stor versjon.


Hovedkontoret ligger i Hillerstorp, Sverige. Bygg og Hage AS har valgt HECO som leverandør av terrasseskruer på grunn av deres gode priser på skruer i god. Siden dere selger skruer fra HECO , er det noen mulighet for at dere begynner å selge de nye HECO -UNIX skruene (med Torx hode)? Kjøp skruer , festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online.


Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff kvalitet lave priser. En rustfri skrue er legert som betyr at det ikke er. Justerbar hode gir perfekt tilgang.


Sagbla dykksagblad og slipepapir inkludert.

Heavy-Duty chuck, mm. Entydig identifikasjonskode for produkttypen: HECO -UNIX-plus- og HECO -UNIX-top- skruer. Artikler til fastgøring lige fra skuer, søm, møtrikker og rawlplugs til beslag, vinkelbeslag og gevindstænger - gå på opdagelse nu hos engelbert strauss. Voksbehandlet terrasseskrue for miljø med høye krav til korrosjonsbestandighet. Testet av Svenska Statens Provningsanstalt.


Heco Terrasseskruer A2. Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Bland produkterna finns även beslag och en mängd tillbehör.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.