mandag 27. februar 2017

Fukt i betong

Hvor dypt trekker fukt i betong og hvor lang tid tar det. Hvor lang tid tar det å tørke ut et betongdekke. Fukt i underlaget for gulvbelegg skaper mange problemer.

Betong trenger lang tid for å oppnå tilstrekkelig lavt fuktinnhold. Skal en måle fukt i et baderom, må en gå inn i konstruksjonen. Skal du måle fuktigheten i betong, må du bore, og la sensorer stå i over tid.


Hvor mye percent fuktighet er det akseptablet i en betong vegg?

Hei, Jeg hadde lekkasje i baderomet mitt og en . Fukt i betong er et tema som får endel oppmerksomhet i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Bakgrunnen til dette er spesielt knyttet til problemstillinger i . Vi kartlegger, gir råd og utfører målinger ved alle typer fukt og fuktskader. Forskere kan nå bevise at lim og belegg brytes ned når de legges på fuktig betong.


De avgir gasser som medfører sykdom, viser . Fuktsøkemodus egner seg for å søke etter fukt bak overflater som er. Måling av fukt i betong med elektroniske RF instrumenter foregår ved at det bores hull i . FuktStopp er også et fint tilleggsprodukt før du skal male ny betong for eksempel i kjeller eller garasje.

Er det fukt inne i betongen, vil malingen . Synlig fukt på innsiden av yttervegger av mur og betong kan komme utenfra, men kan også være kondens. Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre . Standardene er aktuelle for deg som gjennomfører fuktmålinger i bygninger, både i forbindelse med nybygg og fukt-/vannskader i eksisterende bygninger.


Tette hellimte belegg på for fuktig betong: ▫ Limet forsåpes (hydrolyse) av høyt alkalisk fuktnivå og mister heften. Controll Betongtett er et dyptrengende, fargeløst og giftfritt behandlingsprodukt. Gir permanent beskyttelse av murverk og betong mot fukt og vanninntrengning.


Under betongen har jeg gulvvarme, som er lagt i 19ca. Hva burdte jeg ha over denne betongen som fuktbeskyttelse, . Dessuten fører fukt gjerne til økt vekst av mid mugg og bakterier. Når den fuktige betongen deretter bygges inn bak diffusjonstette overflater, er dette svært . Samtidig som Controll Betongtett tillater betongen å puste og å fordampe fuktighet (diffusjonsåpen), vil produktet likevel stoppe inntrenging av vann, fett, olje, . For hvis vegger og golv ikke er beskyttet mot fukt fra grunnen, så kan råte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.