tirsdag 29. november 2016

Vinkelhus 1 plan

Dessuten trenger ikke et 1-planshus nødvendigvis å være mindre enn hus over flere plan. Alle disse fordelene gjør at mange i dag velger å bygge villa på ett . Vi fører tradisjonen videre med følelse for snekkerglede og form, og vi utnytter dagens teknikk til å bygge sunne hus med de ressursene som naturen tilbyr.

Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Heimen er lettstelt og gjør at du kan bruke tiden din på det du vil. Det kan benyttes som rekkehus ved å sløyfe vindu i gavlen. Kjeden er landsdekkende og består av over 1medlemsbedrifter som omsetter for ca. Kjeden har innkjøpsavtaler med alle norske . Linnea er en svært arealeffektiv bolig med alt på ett plan.


Perfekt for den som ikke ønsker å løpe i trapper eller stå på høye stiger for vedlikehold. Planløsningen er ryddig og praktisk, slik at hele arealet utnyttes på en optimal. Her er noen andre hus fra Moderne kategorien. Alla vinkelhus från husleverantörers kataloghus. Ett vinkelhus är precis som det låter ett hus med huskropparna i vinkel mot varandra.


Idyll er et rimelig ett plan hus som både er praktisk og fornuftig. Blink Hus ni modeller som byggeteknisk er kon- struert så.

Pris: 63NOK Pris avhenger av leveringsadresse . Tegningen er basert på et typehus med 5 . Mesterhus Nora er en praktisk livsløpsbolig med alt på ett plan. Mesterhus Nora er et sjarmerende hus med god planløsning og alt på ett plan. Antall etasjer: 1; Antall sovero3; Energimerke:.


Her får man et romslig og innholdsrik hus med alt-på-ett-plan som tilfredsstiller. ONYX Klassisk fremstår som et eksklusivt hus med valmet tak og kinavipp . Få tilsendt gratis inspirasjonskatalog for hus, hytte og garasje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.