mandag 28. november 2016

Hyller garasje

Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den.


Skal du eksempelvis oppbevare veldig tunge ting, f. Bufret Om vinteren er det ski, snøskuffe og akebrett som kniver om plassen.

Kombinér hyller med kroker, sykkelholder, knekter til bildekkene og gi alt sin faste plass. Veien til drømmen kan faktisk være å kvitte deg med alt det som mellomlagres i garasjen. Med et oppbevaringssystem som henger på veggen, er gulvet fritt og du kan . Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! På steder som verkstedet, garasjen eller kjelleren trenger du reoler og hyller som både er slitesterke og som tåler høy vekt fra verktøy, maling, kjemikalier og diverse. Stålreolene du finner hos Europris er laget for nettopp slik bruk.


Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar får ofte spørsmål fra folk om hvordan de kan få smarte løsninger i garasjen. Med høy kvadratmeterpris på boliger er det lurt å flytte mest mulig av oppbevaringen ut, sier han.

Hans beste råd er følgende: – Gå til innkjøp av dype nok hyller i metall og hundrevis av . Egner seg til garasje , verksted og lager. Enkel montering uten skruer. Fleksibelt hyllesystem i galvanisert stål med hylleplater av sponplate. Hylleplatene kan justeres i høyden i trinn på mm. Enkle kjøkkenskap koster litt mer, men gir etter mitt syn en veldig flott løsning.


Standard dybde for underskap og overskap er praktisk til mye. Vil sette opp noen hyller i en landbruksgarasje. Så for meg en løsning med 2x men ønsker forslag til hvordan hele greien bør festes og skrus sammen for å gi noe som tåler litt vekt. TRENGER DU HYLLER I KJELLER ELLER GARASJE ? Nå kan du bestille stålreoler på nett. Klikk og se utvalget og bestill i dag.


Sertifisert av Trygg Ehandel ᐈ Gjør et kupp på Hyller her! Bilen trenger ikke ta all plass i garasjen. Her kan du se hvordan vi innredet garasjen til så den kan brukes som verkste garnerbod og til oppbevaring.


Med hyller og kroker til de store tingene og tavler og bokser til de små, kan du lage deg et smart system hvor alt har sin faste plass og er lett tilgjengelig.

Raker, river, sakser og koster er gode hjelpere når hagen skal gjøres klar for våren. Disse henger du enkelt opp på redskapsholdere på en bærelist eller . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Stødig og solid stålreol med galvaniserte stålprofiler og hyller. En meget praktisk reol som tåler stor belastning. Stabil hylle i el-forsinket stål med fem ekstra stålforsterkede hylleplater i MDF. Men det kommer jo an på hva du skal ha i hyllene. Ivar- serie er kjempebillig på ikea men hyllene tåler vekt på kilo.


Når de er på salg er de ikke så veldig dyre engang men mye . MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk. I den nye garasjen til en sportsglad familie ble det plass til smart oppbevaring, carport og ungdomsrom.


Da garasjen sto ferdig, fikk bilen plass i carporten og familien Huseby var klar for å innrede selve garasjen til arbeidsrom og lagringsplass. Vi ville ha plass til lagring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.