onsdag 30. november 2016

Amerikansk valnøtt benkeplate

En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig . Du har ingen varer i handlekurven.


Amerikansk valnøtt har en hardhetsgrad på 42 det er en plate som er fra Nord Amerika. Benkeplater , hyller, møbler etc.

Førsteklasses sortering i . Før den tas i bruk bør den oljes. Under finner du et utvalg av våre benkeplater i heltre. Limte hardtreplater med fingerskjøtte lameller – også kalt benkeplater – er. Har fått noen greier i hus som er levert i ubehandlet amerikansk valnøtt. Hva er en idiotsikker måte å få et godt overflateresultat på.


Stor undersøkelse om benkeplater til kjøkkenet. Annelin Tangen viser prøver i amerikansk valnøtt og granitt fra Sirevåg. Heltre benkeplate Eik Hvitoljet.

Kun stk benkeplatebæring til dette møbelet! Fogo benkeplate med skuff og blendeplate for plassering av servant på venstre side. Servant må bestilles i tillegg, se tilbehør. Farge og mål illustreres også på bildene.


Dette skyldes forskjellige vekstbetingelser . Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger. Må benkeplaten , dersom vi skal en tre-farget, være i samme farge. Vi skal ha eik parkett på gulvet og benkeplate laget av amerikansk valnøtt. Hvilke benkeplater har dere på kjøkkenet?


Hittil har vi landet på heltre benkeplate i amerikansk valnøtt , men også kanskje stein rundt . For dager siden - Helt ny ubehandlet benkeplate i amerikansk valnøtt. Meget robust og pen benkeplate. Er du glad i vedlikehol vil du kunne trives med en benkeplate i tre. Vi selger også noe ask og amerikansk eller europeisk valnøtt.


Handle raskt og enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.