mandag 31. oktober 2016

Nordengen elektro

Også utenom åpningstid. F-gass sertifisert iht. Vi tilbyr kvalitet-kompetanse-pålitelighet! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Våre elektrikere har lang erfaring på så vel små som store oppdrag og vi setter kvalitet og el-sikkerhet i fremste rekke.

Besøksadresse , Steinbrøttet 1 Harestua. Selskapsform , Enkeltpersonforetak. Registrert i følgende registre, Enhetsregisteret.


Vi kan levere alt av elektrotekniske installasjoner til privatboliger, fritidsboliger, landbruk, offentlige bygg og annet næringsliv. Vårt geografiske forretningsområde er i . Han hadde en visjon om å drive med elektro installasjon i nærmiljøet. Vi er en erfaren elektroentreprenør som setter kvalitet og el-sikkerhet i fremste rekke.

Installasjon: Fra starten av ytet installasjonen service til vårt hjemmemarke men etter hvert som tiden har gått . HC og barneområde samt ny driftsbygning, Oslo Norsk Resirk, produksjonsanlegg på Heia i Fet. Join LinkedIn today for free. Kontaktperson: Vegard Midtby . ELEKTROENTREPRENØREN ARENDAL AS. Finans Norge Forsikringsdrift.


Det setter teorien i en sammenheng som ungdommene forstår, sier Bøhler. Elektroinstallatør Granberg og Nordengen AS. Dette er en frisk satsing for de fem virksomhetene som inngår i samarbeidet. Velkommen til Nordengen El Installasjon AS!


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Oversikt over rammeavtaler som gjelder for AFK eiendom FKF. Fagbrev Svaktrømsmontør. Spesialkompetanse inne byggautomasjon med HOIST EM Systemer som spesialfelt.


CV - Ole Kristian Edvardsen.

Lagerstatus, FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-virkedager. Redaktør, Nordengen , Kjetil. Redigert av, Nordengen , Kjetil . Til ivaretakelse av ovennevnte formål kan selskapet stifte eller delta i andre selskaper ved aksjetegning eller på annen måte.


Elektrisk installasjon og handel i den forbindelse. Det kreves at du har tilgang til. Leverandør av elektro installasjonsmateriell, elektrotavler.


Se oversikt over våre medlemsbedrifter og gjør avtale om lærlingsplass. Bedriften tar så kontakt med oss og vi ordner med kontrakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.