fredag 28. oktober 2016

Kant til lekegrind

Leketeppe på 1mx1m har dem jo overalt. Men finner ikke sånn kant , til å ha i lekegrind , som passer 1x1. Noen som har sett sånn? Hvor kjøpte dere teppe til lekegrind 80x80cm? Hvor får jeg kjøpt kanttrekk til lekegrind ?

Bufret Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Teppet er foret så barnet får et deilig underlag å leke på, og har kant rundt slik at barnet ligger lunt og godt. Trenger et skikkelig teppe til den med oppkant.


Eventuelt en sengekantbeskytter som en har i sprinkelsenger,så kan jeg ha et teppe til i bunn. Syns ikke det er noen fine i butikkene! De er slaskete i formen og faller lett ned.


Med kant opp som beskytter mot sprinklene og hindrer leker fra å dette ut.

Jeg har kjøpt ei brukt lekegrind i tre. Nå leter jeg etter et teppe til å ha i bunnen , samt kant til å ha rundt siden. Tulla blir liggende der om dagen helt fra starten av , så har lyst på noe som passer oppi, istede for et ullteppe liksom.


Bunnyhop leketeppe blå 100x100. En smart borrelås gjør at leketeppe kan brukes flatt på underlag eller med oppkant. Lekegrind Square Sleepy Friend.


Produsert i 1 miljøvennlig materiale uten gifitge kjemialier. Lukfritt, godt pustende materiale med flammehemmende funksjon . Så tar gjerne i mot tips ang andre! Flere resultater fra forum. Nyvasket leketeppe passer til grind 1xm. Fraktfritt levert i hele Norge!


Teppe med kant til lekegrind. Passer til lekegrind 100X1CM. Svarer vanligvis innen seks timer. Siden vi ikke har så stor stue, ønsket jeg ikke å ha så voldsomt stor lekegrind.


Ulempen med det, er at det ikke er så lett å få tak i kant og underlag til en grei penge.

Det gadd jeg ikke, spesielt ikke da jeg . Små barn som ligger på magen trener nakken når de ser på mamma og pappa, som for eksempel lager mat eller henger opp klesvask. Når barnet blir større er den en perfekt støtte for å lære seg å gå. Fått mye misforståtte henveldelser her!


Kjøpt ny for Mnd siden for 70- selges 400kr! Kantbeskytteren beskytter barnet mot trekk i hjemmet og sprinklene i lekegrinden eller i sengen. Kan også brukes som sengekant.


Med sine nydelige duse farger og broderte sting gir denne kantbesk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.