fredag 19. august 2016

Hvordan montere downlights

Jeg har bestemt meg for at jeg har lyst til å montere downlights på kjøkkenet og i stua. Planlegg hvor lysene skal begynne og hvordan . Hvordan monterer man lampene på smartest mulige måte? En vanlig måte å felle inn spotlights eller downlights på, er å senke taket.


Regler ved plassering av LED-downlights på bad og våtrom. Det viktigste ved plassering av downlights på kjøkkenet er å tenke på hvordan du vil. Hvordan montere kablene mellom trafoen og downlights? Har fått tillatelse av min elektriker til å legge kablene . Hvordan montere downlightkasse - IMG_2238. PDF]Montering av innfelt belysning i himlinger (downlight) 543.


BufretLignendeDette bladet beskriver montering av innfelte lysarma- turer i himlinger (downlight). Bladet tar spesielt for seg hensyn ved montering i himling med dampsperre, . Tenk gjennom hvordan rommet skal møbleres før du planlegger hvor du skal plassere downlights. Lysene bør for eksempel ikke monteres tett inntil høye reoler .

I himling mot yttertak eller kaldt loft anbefaler SINTEF Byggforsk at downlight monteres slik at dampsperresjiktet ikke perforeres, for eksempel i nedhengt himling. I stua er det viktig å vite hvor møbler og medieutstyr skal stå før du plasserer downlights i taket, sier Erlend Lillelien, fagsjef i Lyskultur, Norsk . Denne artiklen: Uniboks innfellingsboks justerbar for downlight lav kr. Valg av type downlight er viktig med tanke på hvordan og hva lyset skal brukes til.


Slik sparer du penger på strøm og får en ekstra fin lyseffekt. Hvordan spare tusenlapper på strøm 00:29. Hvordan montere støpsel på lamper 00:48 . Badet er det verste stedet du kan montere downlights. Det er nærmest å be om sopp, mugg og råteproblemer. Planlegg hvor lysbuen skal begynne, og hvordan møbleringen skal bli.


Hvordan er det med brannfare ved en slik lřsning? Man må senke taket for å sette inn downlights, ikk. Kommer helt an på hvordan det lar seg gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.