torsdag 30. juni 2016

Interiør til bad

Norges ledende livstilsbutikk på interiør og Bad. Innenfor kategoriene interiør, kjøkken, ba barn og gaver finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting i vår nettbutikk. Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted.

Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . Slik får du særpreg på badet uten at det koster skjorta. Her er det brukt en malingsteknikk som gir deg speileffekt, tipser interiør-arkitekt Boris Miller. NO: Liten plass eller slunken lommebok trenger ikke ødelegge drømmen om et herlig luksusbad.

Her finner du interiørbloggernes fineste bad. Under finner du enda fantastiske bad som ikke . Drøm deg bort, bli inspirert og shop hos dr. For deg som elsker å skape et hjem fylt med personlighet og varme!


Spennende produkter til badet med unik design og smarte løsninger. Westerbergs tilbyr alt til ditt bad med svensk design. Selv om du ikke har en hel etasje å avse til ditt eget hjemmespa, kan du helt sikkert finne inspirasjon i dette rommet. TALLET ER TILBAKE: Vi vil se en minimalistisk stil kombinert med farger og spennende fliser inspirert av 70-tallet og det .

Finn inspirasjon, tips og nyttig informasjon om oppussing av bad. Nyttige artikler for deg som skal pusse opp badet eller vurderer å bytte varmesystem. Hold deg oppdatert ved å lese våre tips om trender til badet denne høsten. Frisk opp ditt baderom med nye baderomstekstiler. Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.


Princess har et stort utvalg baderomsprodukter, håndklær, frottématter, badelaken, håndsåpe, strandhåndklær, badekåper og dusjforheng. Kjøkken – Bad – Oppholdsrom – Plassbygde møbler. ASTOR Polymatt Astor baderomsinnredning; Eik Fasett Fasett; Kombi Bad Kombi; Kvadrat; Profil; Royal bad Royal Hvit baderomsinnredning; Hvit . Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du . Meraki hos Verket Interiør Utvalget i vår nettbutikk er bare et lite utvalg av hva vi tilbyr i vår butikk på.


Alltid det nyeste innen trender og interiør i vår interiørblogg. Finn de smarte, stilfulle løsningene til ditt baderom. Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling.


Trender og tendenser påvirker valgene vi tar, og det . Baderomsinnredning og bad til ren inspirasjon. Det å pusse opp badet kan være et spennende prosjekt. For noen kan det kanskje også føles litt overveldende? Velkommen til Schmidt Kjøkken, Bad Interiør. ASTOR Cleaf; Kombi Bad; Kvadrat; ASTOR polygloss Rain; Profil.


Kanskje er tiden inne for å fornye badet eller forbedre systemet på . Lagune Brillant Snow White – (snøhvit) Supplier: Schmidt Zoom in les mer. Siden 19gir vi de beste og unike interiør designer tjenester. Interiør har spesialisert seg på kjøkken design til renovering og nybygg.


Siden vi har levd uten bad i så mange år kjentes det som den. Vakre Hjem Interiør fyller år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.