tirsdag 31. mai 2016

Legge fliser kjøkken

Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Her ser du hvordan du kan legge fliser på kjøkkenet med Mapei-produkter. Abonner på vår kanal for å se. Selve prinsippet ved flislegging over kjøkkenbenk er det samme som ved all annen.


Ved Flislegging over en kjøkken benk er det ett par ting man må passe på før man limer opp flisene.

Da vil du få ett topp resultat. Mange velger å legge fliser over kjøkkenbenken. Vil du legge fliser på kjøkkenet selv?


Oppskriften på hvordan gulvfliser du bør velge, og hvordan du legger fliser på kjøkkengulvet. Jeg skal legge fliser over vasken på kjøkkenet. Jeg har da slått bort de gamle ( selvfølgelig) og lurer nå på hvor slett det trenger å være før jeg legger de nye.


Skal bytte kjøkkeninredningen nå, og har tenkt å legge fliser på veggen over benken. Veggen er 3m lang og er åpen i begge ender.

Det viktigste er et godt underlag, helst betong. I vårt tilfelle trengte vi bare lim, fliser og en tannsparkel. Vi brukte benkeplata som vater, siden den allerede var i vater.


Det er relativt enkelt å flislegge. Min kone og jeg skal få lagt fliser på kjøkken og gang. Vi har kjøpt noen fine marmor fliser som vi skal få lagt.


Nå har vi fått tilbud fra en murer og det er snakk om . Legg en rekke fliser på listen for å se hvordan du må kutte den siste flisen mot hjørnet. Husk å regne med fuger. Får du mindre enn en halv flis mot hjørnet ved å. Se hva du kan gjøre med gamle, stygge fliser.


Et genialt triks på kjøkkenet. Spennende hylleløsninger. Vi skal ha fliser over kjøkkenbenken.


Ca kvadratmeter, men med et delvis innfelt vindu på den ene veggen (det er to vegger), og litt . Du kan vel ikke legge fliser på et tregulv, eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.