mandag 30. mai 2016

Fine fliser til bad

Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som passer for nettopp deg og din personlige stil. Det er viktig å ta hensyn til . Vi har et av Norges største nettverk av håndverkere som vi selvfølgelig videreformidler til deg hvis du trenger en fagmann til å utføre jobben. Våre butikker tilbyr et stort utvalg av fliser , naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter.


Jeg har kikket på flisetrendene fremover og her får du en liten oppsummering jeg håper vil inspirere deg til å tenke litt utenfor de vanlige hvite, beige eller grå flisene.

Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser, men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg. Etterligninger av stein, marmor og betong er. Nytt bad er noe de aller fleste av oss drømmer om, i hvert fall de av oss som ikke akkurat har pusset opp badet. Vi gir deg her noen av de aller beste flisetipsene for deg som vil få mest mulig ut av badet. Lyse farger forstørrer.


Har du et lite bad , eller vil at badet skal gi en større romfølelse bør du velge lyse farger på flisene. Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller. Den er stor, og rekker helt opp til brystet når du står.

Fliser har utallige bruksområder. Men ikke alle har plass til så store fliser på sine bad i små byleiligheter, men kan likevel ønske litt størrelse på flisene. Hei, vi har kjøpt et hus som bygges og må velge fliser. Vi har ikke så mange valgalternativer uten å gå opp i pris, så det står mellom veldig lys grå matte fliser eller hvite på veggene, også har vi tenkt å ha mørkere grå fliser til gulvet. Jeg er bekymret for at badet vil se skittent ut med de lys grå flisene, men det . Når nordmenn skal pusse opp er det kjøkken og bad som står øverst på ønskelisten.


Baderomstrendene har endret seg de siste årene, i takt med produsentenes utvikling av fliser. Nå vil stadig flere ha store fliser på baderommet , og flisene blir bare større. De store flisene gir et renere, roligere og mer . Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra det strenge og kjølige minimalistiske til det mer varme, personlige og maksimalistiske.


Mosaikk, store fliser , kvadratiske, . Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende. Men det er ifølge eksperten helt feil tankegang. Faktisk skaper større fliser mer romfølelse.


Små bad tåler godt store fliser over det hele.

Større fliser gir visuelt større rom. Gulv og vegg må gjerne ha samme størrelse på flisene. Fugemassen bør være i tilnærmet samme farge som flisene. Jeg synes det er best med en mørkere tone på gulv enn vegg. Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av baderomsfliser , fra slette minimalistiske fliser , via trendy designfliser til klassiske fliser med strukturert overflate.


Se alle baderomsfliser. Den vanligste problemstillingen vi hører flere utrykke i valgprosessen er: ”Tør jeg dette ? Er dette et tidløst valg? Alle nye bad har jo lysgrå. Betyr det at det er på vei ut - og beige på v. Liker lyse sandfarger eller lyse gråfarger.


Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom ? Syns matte fliser er fine. Slik pynter du på fasaden. Her investerer vi mye penger, og vi bør forsikre oss om at valgene vi tar er de rette for oss.


De aller fleste går for fliser på baderomsgulvet, og mange velger også å legge fliser på veggene. Men hvilken farge skal du gå for? Skal du velge ensfargete .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.