fredag 29. april 2016

Praktisk hus

Bo Smart-husene til Blink Hus er tilpasset finansiering gjennom. HUSBANKEN GIR I DAG TO HOVEDTYPER AV BOLIGLåN:. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer.

Når du velger å bygge et hus er det viktig å tenke på at dette hjemmet mest sannsynlig skal vare. Husene preges av praktiske løsninger og spennende interiør. Våre hus er svært fleksible, og vi bygger etter kundens ønsker og behov! Elvemo er et av våre praktiske og mest fleksible hus, det er kanskje derfor det er en .

Vi skal bygge nytt hus, og er for tiden i planleggingsfasen. Vi ønsker å bygge et så praktisk hus som mulig, og ønsker derfor hjelp av dere som . Vi bygger hus - trenger tips til praktiske løsninger :) skrevet i AnonymforuVi bygger hus for første gang, veldig spennende! Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom . Det er en fritidsbolig som skal bygges på og om til bolighus.


Jeg leter etter tengeark der jeg kan tegne . Huset ligger på øya Nord-Leksa (Agdenes kommune) i innløpet til Trondheimsfjorden. Det er ferjeforbindelse flere ganger daglig.

Ferdighus THULITT Tradisjon er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Vi føler at vi har fått lov til å være med å tegne vårt eget hus med god hjelp fra. Mona har en vond rygg, og vi har fått til et praktisk hus som tar hensyn til hennes . Vi var svært tilfredse med oppholdet vårt. Mottakelsen ved huset var super og imøtekommende, og vi fikk all informasjonen vi skulle bruke. Et mulig hus på denne tomten er Fagerberg.


Fagerberg har plass til de fleste familier og leverer en praktisk planløsning for store og små. Härlig uteplats att koppla av på i solen . Nylig oppuset, minutter gåtur fra Tbane, bra shopping muligheter. I Bremnes har vi også laget gode garderobe- og oppbevaringsløsninger og praktiske multifunksjonsrom i begge etasjer. Porfyren er et praktisk hus med tydelig funkispreg.


Effektiv utnyttelse av boarealet gjør at huset egner seg utmerket på mindre tomter. Vi ville ha eit lettvint hus på ei flat tomt. Det staselege huset med søyler og fjordutsikt flytta Signe Moldskred og Olav . Pent og praktisk hus til leie på Frøskeland. Dette er et svært bo-effektivt hus med god plass og full takhøyde i begge etasjer. Huset må derfor fungere godt på alle disse områdene.


Er området flatt og åpent og det blåser fra alle kanter, er det kanskje mest praktisk med et atriumshus. Et praktisk hus med store soverom og svært god lagrings-/bodplass i underetasjen. Boden ved hovedsoverommet egner seg ellers godt til walk-in-closet. Soveromsavdelingen har tre soverom, bad og bod.


Den sosiale og den private sonen er skilt av på en praktisk måte. Den delvis åpne stue-/kjøkkenløsningen og de to nisjene gjør dette til et allsidig og praktisk hus. Her kan familien være sammen selv om man gjør ulike ting. Elevene skal lage et hus i miniatyr, og på den måten lære en del. Først må elevene være arktiekter; de må lage en tegning av huset!


Hvorfor bygge nytt hus fremfor for å kjøpe brukt? Vi hadde ønske om et praktisk hus og satte av plass til oppbevaring og de litt kjedelige . Ulike tomter krever ulike typer hus og det skal også tas hensyn til blant annet byggestilen i nabolaget, hvor mange som skal bo der og praktiske løsninger i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.