fredag 29. april 2016

Hvit levegg

En eksklusiv leveggserie i hvitmalt tre fra Arnøy Engros AS. Finnes i flere størrelser, samt som gjerde. Levegger rammer inn uteplassen og skjermer for vind og innsyn. En ting er at sola skinner, men hvis det blåser blir det ikke like trivelig å sitte på terrasse, platting eller annen uteplass.


Hvitmalt, klassisk og tidløst design. Enkel å plassere og bygge ut.

Vedlikeholdsfritt og har ingen negativ påvirkning av vær ,vind eller sol. Laget av vinyl med titanbasert tilsetninger som gjør at materialet er helt uten miljøgifter. Gjennomfarget – UV bestandig – Enklet å tilpasse. Aluminiumsprofil i bunnramme for ekstra stabilitet.


Det er ingen omtaler enda. Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy. Kjøp levegg på nett eller i butikk.


Som det antydes i navnet, er denne leveggen utformet med horisontale spiler. Dette gjør at leveggen blir enkel, men stilren.

Forvandle uteplassen til et vakkert uterom. Passer like godt på hytta som til den moderne villaen Pulverlakkert hvit. Leveggen har hjul så den enkelt kan foldes sammen.


Elan er en tett og kraftig levegg med lameller på begge sider som gir en stabil levegg uten bakside. Ferdig hvitmalt element. Rkc STOLPE 90MM 190CM HVIT.


Kom i ly med levegger ! En tidløs levegg som er fin å se på, samt at den skjermer for innsyn og gjennomtrekk. Tett panel gir full avskjerming. Til en levegg , trenger du stykk søyler.


Du kan velge mellom, endestolpe, midstolpe eller hjørnestolpe. Disse leveggene passer sammen med: WeeGjerdet - rekkverk - tynne . Produsentens varenummer. Uttrekkbar levegg i aluminium og polyester.


Trenger du en lun krok er dette en praktisk og enkel løsning. Tekniske Spesifikasjoner . Rekkverk, gjerder og levegger. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Fungerer som en vertikal rullegardin. Praktisk å bruke der du ikke ønsker å sette opp en permanent vegg. Alu kassett i oval forØ95mm, stolpe: Ø32mm, 280g . Også hjørnene er forsterket med glassfiber, slik at ikke disse sprekker.


Den øvre kanten er brettet to ganger, noe som gir disse plantekasser et fantastisk og tidløst utseende. Skjermen er ikke helt tett for å sile luften og unngå turbulensen som lett skapes bak en helt tett planke. Polyester plantekasser blir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.