torsdag 28. april 2016

Fuktighet i kjeller

Bli kvitt fukten i kjelleren. Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre . Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger.


Når grunnmuren er fuktig , stiger luftfuktigheten i kjelleren.

Vi gir deg en oversikt. Kjellervinduer som ikke vedlikeholdes lar ofte fukt slippe inn i kjelleren. Planter som vokser for nære huset kan også føre fukt inn i veggene. Hvor mye fukt tåler kjelleren ? Kjelleren kan være en viktig lagringsplass, men da må vi holde . En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor-avfukter. Fjerner fuktigheten , og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp.


Hussopp trenger fuktighet for å etablere seg, og det er et helvete å bli kvitt den.

ALT treverk i kjelleren , skifte ut det meste av innvendig panel i . Mange som har kjeller har opplevd kjellerlukt og fuktighet. Hva mener dere luftfuktigheten bør ligge på (under) i en kjeller ? Hvordan høres relativ fuktighet ut ved grader i kjeller ut da? Boligen har innredet kjeller , med to kjellerboder. I den ene kjellerboden syntes jeg det luktet litt fuktig , . Hvis ikke, hva skal den ligge på i en kjeller som skal brukes til vaskerom og kjellerstue?


Den store risikoen er å pakke fuktighet i muren inne! Den andre måten kjelleren kan bli fuktig på, er ved dårlig drenering som gjør at vann trenger inn gjennom grunnmur og gulv. Ved å avfukte kjelleren holdes en . Vi skal nå kjøpe et hus, kjøper det fra familien! En avfukter kan være redningen for fuktige kjellere, der tørr luft blåses tilbake i kjelleren.


TØRKER OPP: Et avfuktingssystem . Denne viste at færre enn én av husstander hadde utbedret påviste skader på grunnmur og kjeller. Folk tar ikke den utfordringen på alvor, . Fuktige kjellere kan gå på helsen løs. Det finnes flere måter å løse problemet på, men hvilken er best for deg?

Problemer med fukt i kjeller ? Vi hjelper deg å fjerne fukt fra huset ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.