fredag 29. april 2016

Forstøttningsmur

Hvor høy den kan være avhenger nok av hvilken blokk du velger, grunnforhol hva du skal fylle tilbake med etc. ASAK leverer blokker som mange bruker. Jeg valgte selv å bruke systemblokk som kan stablet høyere før den fylles med betong pga not . Hei Jeg skal sette opp forstøtningsmur på vår tomt. Kan tilbakefylles om noen dager.


Forstøttningsmur ferdig.

Me utfører komplette løsninger med naturstein eller betongstein. Vi er i gang med å sette opp mur på tomta, på grunn av høydeforskjellen mellom tomtene. Kjell Amund og Kåre har støpt muren selv, og resultatet ble veldig bra. Dette er en forstøttningsmur for å gi oss mest mulig bruskareal på tomta vår.


Her er de godt i gang med muren. I en båtslipp i Porsgrunn. Muligens heller bruke stablebar støttevegg. Fliser er på to betongplater på s. Eksisterende forstøttningsmur.

BF-(bygget ligger ikke i snittlinjen). Nedsenkning i dagens terreng på inntill ca. Vis innraporterers navn. Sendt til Vindafjord og Statens vegvesen region vest minutter senere.


Photo of this report zoom. Mindre bygg som eksempelvis mindre levegger (inntil m høy og 1m lengde), forstøttningsmur , mindre fylling, planering av terreng, intern vei og biloppstillingsplasser for tomtens bruk kan plasseres inntill meter fra nabogrensen uten søknad. Mindre levegger med høyde m og lengde inntil m . Få tilbud fra flere leverandører fra Børsa.


Dette innlegget ble skrevet i Prosjekter, 30. Trenger du støttemur eller forstøtningsmur? La vår kompetanse komme til nytte.


Vi har satt opp utallige støtte- og forstøtningsmurer, og vet hva som skal til for å lage en mur som holder sin form og plassering. Her settes krav til underlag, fyllmasse og utforming. Bruk vår erfaring til å sette opp en mur som i tillegg til å være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.