fredag 1. april 2016

Bygge sykkelbod

Bygg en ekte sykkelbod. I denne enkle sykkelboden er sykkelen alltid klar. En stabil bod som passer til oppbevaring av bŒde sykkel og redskap. Sykkelboden er ikke vanskelig å bygge, men du bør undersøke med bygningsetaten om det kreves tillatelse ettersom boden er en forlengelse av huset.


Skal du bygge en bo et lekehus eller lignende, trenger du et plant underlag.

Da unngår du fuktskader. Er du lei av rot i hagen? Se de inspirerende forslagene fra Gjør Det Selvs lesere. Vi har enkle bod byggesett med tegninger, med og uten vindu,dobbeltdør etc.


Monter en redskapsbod i hagen, og få mer plass. Vi har en overgrodd skråning på skyggesiden av huset som jeg tenkte var en passende sted å plassere boden. Dette må du vite om de nye byggereglene.

Hvordan bygge fundament til bo redskapshus og lekehus. De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i ubehandlet trevirke. Det er avgjørende for produktets kvalitet og levetid at dette får hensiktsmessig behandling både utvendig og innvendig.


For å få full glede av bygget din er det svært viktig at denne står . Da står du nesten helt fritt med hensyn til hva slags kledning du vil ha, samt plassering av dører og vinduer. Et reisverk står støtt av seg selv, og du kan derfor velge forskjellige materialer utvendig og . En redskapsbod er din beste venn når du vil holde orden på hageredskap og verktøy. Se hvordan du bygger en liten bod.


En utebod er perfekt for å lagre redskaper og sportsutstyr. Du kan bygge uteboden uten. En funskjonell laftet bod med god plass til oppbevaring av hageutstyr og redskaper. Boden passer og utmerket som vedbod eller sykkelbod. Få bedre oppbevaring med en smart bod.


Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Mens du før bare kunne bygge inntil kvadratmeter uten å søke, blir det nå i sommer lov til å bygge kvadratmeter uten å søke.

Det kan være balkong, veranda, åpent overbygget inngangsparti, ved- og sykkelbod. Tilbygg (altså bygg som henger fast i boligen) på maksimalt m for eksempel balkong, åpent overbygget inngangsparti, ved- og sykkelbod , inntil meter eller mer fra nabogrensen. Påbygget kan ikke brukes til varig . Jan Olav Aashaug Stranden fra Haslum så frem til å bygge ny utebo men fikk blankt nei.


Tenk ut hvor og hvordan du vil ha døren, og evt. Finn ut hvor stor boden skal være, og lag en grov tegning. Snakk med din lokale materialleverandør ang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.