torsdag 28. april 2016

Brannspjeld ventilasjon

Med Lindabs nye sortiment kompakte brannspjeld er du sikret produkter av beste kvalitet. Våre sirkulære og rektangulære brann-og røykspjeld holder . Ventilasjonen skal gå under brann. BV Nett: ”Trekk-ut anlegg”.


Hva sier så egentlig kravene mht. Vi må fortsatt velge å stenge kanalen (nå med E- brannspjeld ), eller holde .

Sirkulære og rektangulære brann- og branngasspjel brannklasse EIog EI120. MILJØ, Kompetanse og samfunnsansvar. Career Ledige stillinger. MicroBrann brannspjeld leveres i firkantet og sirkulær utførelse og har patentert design med. Brannsikkerhet i ventilasjonsanlegg.


Sirkulære brannspjeld som blir holdt i åpen posisjon ved hjelp av smeltesikring som løser ut ved 72°C, og to halvsirkelformete spjeldblad . En steng inne-strategi betyr at man benytter brannspjeld som vil stenge. Rektangulære brannspjeld. Velkommen til norges største nettbutikk for ventilasjon.

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av . Dersom ventilasjon ikke skal gå under brann må man sikre at ikke røyk spres via ventilasjonskanaler, f. BVS leverer et komplett utvalg av brannspjeld i både rund og rektangulær utførelse for lan skip og Offshore installasjoner. Spjeldene kan leveres i galvanisert, . Sentrifugalvifter Takhatter. Halvaksialvifter Rister. Variaxvifter Plastkanaler med fittings . To brannspjeld til hver branncelle kan utgjøre mange spjeld i en . Brannspjeld benyttes i de fleste Europeiske land og er således svært vanlig. Brannspjeldet ble utviklet etter en idé av Kjetil Bogstad som er leder for.


I TEK med veiledninger er det satt krav om at ventilasjonsanlegg er utføres slik. Dette krever da at det er brannspjeld i alle gjennomføringer . Spredning av røyk fra ventilasjon må ikke vesentlig redusere. Jeg er veldig fornøyd med at vi nå kan legge brannspjeld til. Dette kan da eksempelvis være et brannspjeld med smeltesikring.


Balansert mekanisk ventilasjon (avtrekksventilasjon). Tilbehør til brannspjeld. Nærmere opplysninger om brannspjeld og kanalgjennomføringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.