torsdag 31. mars 2016

Pumpe med trykktank

En trykktank gjør vannsystemet mer stillegående. Pumpen leveres her ferdig montert på trykktanken. Ved å benytte en 25L trykktank i tilknytning til Vera vann system oppnår man å få et vesentlig mer stillegående system.


Trykktanken virker slik at pumpen forsyner trykktanken med vann når det er behov for det. Behovet er tilstede når trykktanken har forsynt kraner med ca.

Pumpas tilførsel av nytt vann. Visa MasterCard Verified by Visa MasterCard SecureCode. Hjem Produkter Vann Pumpe med trykktank. Well Mate tankene er svært lette og enkle å innstallere.


Dette gjør tanken spesiellt godt egnet for vannforsynig. Lufttrykket på tanken skal sjekkes minst ganger pr år. Pumpen slites også unødvendig mye hvis lufttrykket ikke er riktig.

Framgansmåten for å sjekke lufttrykket er: 1) Skru av strømmen til pumpen. I dag oppdager vi at dette har sluttet å virke. Det som skjedde var at vannet sildret saktere og saktere helt til det plutselig stoppet opp. Vi skudde av pumpe , starten igjen og det var fullt trykk i noen sekunder før det så sildret og gav seg.


Har en vannpumpe som pumper vann opp av et borehull. Ifbm denne sitter det også en trykktank , hvor det står 5-bar. Problemet som har oppstått er at vannet nå har startet å pulsere.


Når jeg åpner kranene så kommer det trykk som etter tre-fire sekunder forsvinner helt. Så virker det som pumpa slår inn . Vanligvis er det en ventil i motsatt ende av der slangen går til tanken. Er det for lite, fyll litt mer, er det for mye, slipp lit ut. Horisontal trykktank med butylmembran. Trykktanken CBfra Grundfos sin leverandør er et resultat av flere års utvikling for å skape det beste alternativet for trykktanker på markedet.


CBer testet på flere stadier i produksjonen for å sikre kvaliteten på hver eneste tank. Lettvekteren i komposittkonstruksjon er designet med en patentert CAD-2 . Brønnpumpesett Brønnpumpe med komplett pakke som skal til for installasjon.

Dykkpumpesett Dykkpumpen er en flertrinns rustfri sentrifugalpumpe til hje. ALLE PUMPER OG UTSTYR ER NYTT til en av landets absolutt rimeligstepriser. Utstyret er tilrettelagt for montering uten bruk av avansert spesialverktøy. Sender i post og som regel samme dag. Kan også sendes over natt Mine pumper har Franklin elektromotor.


Er også behjelpelig med montering i en avstand på 250km. Vi fører et rikholdig utvalg av kvalitets senkepumper. Det er viktig å velge riktig type senkepumpe til ditt behov. Pumpen må kunne levere nok vann i toppene på døgnet når det går mest vann.


Samtidig må den ikke være for stor da den kan skape unødig stort sug i brønnen. Drivstoffslange med pumpe , Scepter. Den fordeler billig regnvann, for eksempel regnfat, brønner eller sisterne, fullautomatisk i huset og hagen din.


Du kan for eksempel bruke vann fra trykktankenheten for . Bore etter vann til hytte. Brønnboring Brønnboring etter drikkevann til hytte. Hytta ligger i Lunde i Telemark og det er bil veg helt frem til hytta. Når hullet er boret trengs det pumpe for å få opp vannet.


Det brukes oftest senkepumpe ned i hullet med kabel og slanger opp fra pumpa, som tilkobles trykktank , som oftest står i en kjeller. Har du et magasin du ønsker å bruke er dette ikke noen problem, vannet pumpes opp i magasinet, med de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.