onsdag 30. mars 2016

Drivhus til vegg

Kvalitetsprodukter til beste pris. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne aktiviteter. Leter du etter et veggdrivhus? Willab Garden har ulike veggdrivhus for ulike behov.


Ved å benytte husveggen tar du vare på varmen og det gir deg også muligheten til utgang fra huset inn i drivhuset.

Du får mykere temperaturforandringer ettersom veggdrivhuset varmes opp av husveggen under dagen. Eller den luksuriøse drivhus varianten som mer ligner på et klassisk oransjeri. Høy pris er ikke et godt argument mot å skaffe seg drivhus. En kan faktisk gå så langt å si at absolutt alle har råd til å kjøpe et drivhus i . Dette gjør at drivhuset tar mindre plass. Samtidig fungerer husveggen som et ly for ditt drivhus slik at det blir bedre beskyttet mot vær og vind.


Ved å plassere et veggdrivhus i forbindelse. Og når du ser på byggvarehusenes utvalg av små drivhus til oppsetting mot en vegg , er det ingen tvil: Dette kan gjøres smartere.

LES OGSÅ: Her finner du alt vårt innhold om drivhus. De fleste modellene har nemlig ikke særlig mye plass til planter, og det er slett ikke plass til deg som skal passe plantene. Ida 9er vårt minste veggdrivhus, fra Vitavia.


Med en grunnflate på bare megner det seg ypperlig på balkongen. Det m bredt , m dypt og maks høyde er m. Her har du mulighet for og kombinere veksthus med en liten hyggekrok. Vitavia veggdrivhus, eller lysthus, er 1mstort. Helena er et flott, nyutviklet veggdrivhus som kan anvendes både som et veksthus, og som et lysthus. Huset er beregnet festet mot husveggen.


De store doble skyvedørene med . Vi forlenger vårkampanjen med rabatt frem til 31. Drivhuset kommer i aluminiumsutførelse og grønnlakkert. Du kan også velge mellom glass og polykarbonat.


Sokkel er inkludert i prisen. Mythos fra Plantasjen har ramme i aluminium, og vegger og tak av polykarbonatplater på mm (doble lag). Ida Vegg veksthus er perfekt for hobbygartnere som har begrenset plass.


Ida er designet for bruk på balkonger, terrasser eller i hager.

Disse modellene er ideelle for planter og grønnsaker. Hver av de tre modellene har en takluke og en høy inngang for å s. Det kan omgjøre terrassen, rekkehushagen eller en liten murvegg i byen til en grønn oase. Drivhus til å montere inntil eksisterende vegg er meget plassbesparende. Her kan det dyrkes tomater og andre grønnsaker som er ren luksus i hverdagen.


Premium Veranda Vegg , 5m2. Godt egnet som både hagestue og drivhus. Kan også brukes som for eksempel spikertelt for campingvogn. Feste i vegg , og kloss som døren ligger ann mot.


Dørene felles inn i veggflaten, pent og gjør at vinden har lite å ta tak i). Taket på konstruksjone, med sløyfa . Langs denne veggen får plantene ikke lov til å være, for her tar jeg meg en pust i bakken, drikker en kopp kaffe og blar kanskje litt i et hagemagasin. Halvt drivhus til vegg med vindu, skyvedør og stål fundament. Et flott drivhus som fort kan dekorere din hage.


Rammen er laget av 1 værbetandig aluminium. Da er et lite drivhus veien å gå. LITE OG SMART: Palram Lean To drivhus gir deg kvadratmeter dyrkingsplass og skal monteres mot en vegg. Hvis du også vil bruke drivhuset som et lysthus, bør du gå for en større modell.


Bruk tid på å planlegge denne delen, plutselig har du kjøpt et drivhus som er altfor lite – eller altfor . Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere. Impregnerte bord er festet til metallrammen i drivhuset og malt hvite. Vi har mer enn års erfaring med drivhus. Så utrolig enkelt det høres ut.


Men jeg jobber spiller de fiolin nederst i haven. Clematis texensis Princess Diana spiller førstefiolin, og viticellaen Minuet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.