tirsdag 1. desember 2015

Radon stavanger

Bolighus i Stavanger har blant de høyeste konsentrasjonene av radon i Norge. Det viser en omfattende kartlegging som Statens strålevern har . Husk måling ved kjøp og salg av bolig eller ved . Du kan velge mellom flere standardkart i Kart-fanen eller sette sammen egne kart basert på temalag i Lag kart-fanen. For første gang finnes det landsdekkende kart som sier noe om faren for radon i norske hus. Her har NRK gjort det mulig for alle å sjekke sitt .

Kartlegginger viser at på . Vi hjelper deg med alt innen radonløsninger. Vi har bred kompetanse innen radon , og er en totalleverandør. Kontakt oss for en gratis befaring! Besøk: Lagårdsveien Stavanger. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Alle bør sjekke om deres bolig har radongass , ettersom dette er en farlig og ikke minst helseskadelig gass om den når visse nivå i boligen. Nye urankart viser hvor naturlig radioaktiv kysten av Vestlandet egentlig er, og i hvilke områder det kan være mye radon i hus.

Tiden for å måle radon i hjemmet er nå. Dersom det er gjennomført tiltak for å redusere radon i boligen, må det gjennomføres nye . Hovedstevnevitnet i Stavanger har også forsøkt å forkynne . Send firmaprofil til e-post. Disse feltene må fylles ut.


Vi benytter oss av sporfilmsmetoden, som er den enkleste og . Vi kan tilby svært gode priser på duk og utstyr. For å finne ut om man har radon i huset sitt må man måle dette med eget. Radon tiltak i Stavanger. Den radioaktive strålingen kan skade DNA i lungene og føre til kreft.


Norge er et land med høye forekomster av radon. Vi spesialiserer oss på forebygging, . Leder: Ta radon på alvor. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Stavanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.