tirsdag 1. desember 2015

Pris takstige

Et Hus Hjem Takstige - Takstige○ En godkjent takstige. Mer informasjon: Monterings anvisning pdf. Typegodkjente takstiger fra Midthaug i varmforzinket og pulverlakkert sort utførelse.

Midthaug har et stort utvalg av takstiger, tilpasset de fleste taktyper og underlag som:. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Takstiger tilpasset til de fleste taktyper. To typer: - Takstige regulerbar: kraftig takstige med regulerbar .

Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter. Stigen passer til alle vanlige taksteinprofiler og er . Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt på taket. Stigetrinn for decraplater, typegodkjent.


Har hatt besøk av feieren,han sier at takstigen vår straks faller fra hverandre det har rustet huller i festet.

Jeg ønsker en pris på stigen (evt med plattform hvis dette er påkrevet) samt montering. Relaterte ord: takstiger, takstige pris, takstige montering, typegodkjent takstige, montere takstige, godkjent takstige, snøfanger tak, krav til takstige, takstige krav, . Takstige som benyttes må være typegodkjent og må monteres i henhold til. Svindal's taksikring gav oss et godt tilbud til en konkurranse dyktig pris. Selger takstige til alle typer tak med møntering ring før pris det er fra 1m til 20m lengder . Den ene er beregnet til takshingel og plane taktekkingsmaterialer på rull som Isola Selvbygger og Mestertekk. Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal.


Vårt søsterselskap Nor-Dekk AS har alt av takprodukter til markedets laveste priser. Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega ombor Har vi lagt frem krav om fastmonterte stiger på tak. Sånn takstige du etterspør er egentlig en litt puslete stige med.


Prisen varierer litt med størrelse på liften, men for oss kostet det ca 17kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.