mandag 30. november 2015

Hytte med takterrasse

Hytte med tre soverom, to ba romslig stue/kjøkken og utvendig bod. Attraktiv hytte for både fjell- og sjølandskap. Med meterhøye glassvegger og en hemmelig takterrasse, kan.

På en høyde med utsikt over Færder fyr ligger en hytte litt utenom det vanlige. Spennende sommerhytte med takterrasse og store vindusflater. Troll med takterrasse vertikal er optimalt utnyttet og er hytten beskrevne priser tar utganspunkt i. Hytte har foruten den fantastiske takterrasse, terrasse på .

Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte med moderne utførelse. Arkitekten ønsker å serieprodusere hytta med de stramme formene. En litt mindre hytte, som heter Haukås og en større hytte som heter Haukås 10.


Begge hyttene kan leveres som standard med tretak og med stålpipe. Moderne hytte med takterrasse og store vindusflater som gir god utsikt utover sjøen og mye lys. Hems-/mesaninetasjen er gjennomgående med mulighet for takterrasse ved tilvalg av skyvedører og rekkverk.


Ferie sommerhus til leie i Fowey - Hytte med takterrasse og havutsikt - Fowey Feriehus, hus - 343363433692. Med tre soverom, to ba boder, stue, kjøkken og takterrasse i tillegg til garasje kan ingen si at hyttene ikke er fullverdige. Mest mulig salgbart areal innenfor tøffe .

Hyttene består av en familiehytte over to plan, dessuten horisontalt- og vertikaltdelte hytter med balkong og takterrasse. Moderne funkishytte med kvm takterrasse, 200m fra sjøen, 500m fra innsjøen Skarvann. Lekker, nyere hytte fra 20med fantastisk takterrasse og utsikt over Oslofjorden i naturskjønne omgivelser.


Hytta er gjennomgående, lys og med god standard. Nok ei herlig hyttehelg, langhelg denne gang. Reiste østover torsdag formiddag, bil og henger.


Henger fylt med sykler, seng, kjøkkenbord og . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hytte bygget for Norske forhol meget godt isolert. Familien ville ha en moderne og vedlikeholdsfri hytte. Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og familieforhold. Her finner du moderne hus og hytter fra Urbanhus.


Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg. Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse. SVENNER er ei spesiell hytte i minimalistisk stil som passer godt ved sjøen. Hytta har takterrasse med utvendig trapp, og glassgelender bidrar . Med i overdragelsen følger tegninger på forslag til ny hytte med takterrasse.


Tegningene er ikke byggemeldt eller på annen måte drøftet med Larvik kommune. Den ser ut som ei flytande, moderne hytte, men dette er ein romsleg båt innreia. I tillegg har den ein takterrasse på nesten kvadratmeter. Hytten har også avdeling med gjesterom, ba.


Pris for hytte levert klar til malerarbei kr. Med forbehold om godkjennelse kan det leveres takterrasse med trapp opp fra terrassen utenfor andre etasje. Skjermede uteplasser/em Jaktodden 2: Skjermede uteplasser. Hytte i hellingen/em Jaktodden 2: Hytte i hellingen.


Ada er et innholdsrikt atriumshus med takterrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.