fredag 11. september 2015

Oppbygging av bad

Bad er ett stort tema der feil ofte utføres, både av hobbysnekkere og proffe. Vi starter her med å vise oppbyggingen av vegg. Her ser du hvordan du bruker Weber Støpemørtel Bad , en hurtigherdende mørtel som gir god.


Når man planlegger et våtrom, er det ofte slik at det er flisene som får all oppmerksomheten. Men det er alt det som er bak .

Ved mindre bad anbefales det å bruke membran, og slik sett betrakte hele rommet som en våt sone. Likeså bør man alltid bruke membran bak kjeramiske fliser,. Eksempel på yttervegg i baderom. Illustrasjon: SINTEF Byggforsk.


Stikkord: dampsperrefuktsikringvåtromytterveggflisermembranveggfuktsperre. Etter og ha lest Byggebransjens Våtromsnorm så har eg sett att oppbyggingen av badegulv ikke er slik eg har fått oppfattelse av her inne. Til alle dere som har ordnet bad i 2.

For å bygge et trygt og damptett bad er det mange hensyn som må tas. Det kreves mye fagkompetanse, effektivt samarbeid og pinlig nøyaktighet for å bygge et bad som holder tett. Det finnes mange gode løsninger når gulv og vegger i et bad skal kles. Mange av dem er enkle å bruke, f. Bad i institusjoner og hoteller og våtrom med tilsvarende vannpåkjenning omfattes også.


Figur viser eksempel på innredning og rørføring i baderom. Dette heftet er laget med henblikk på riktig oppbygging av vegger, gulv og tak i. Det er imidlertid ikke forbudt å bygge og utbedre bad selv, og vi vil med dette . Har kjøpt enebolig med påbegynt tilbygg (ikke ferdigstilt). I tilbygget skal det bygges opp et bad. Skisse over arbeid som må utføres: Snekker . Vi ønsker derfor å vise for.


Badet må stå til tørk i dager før oppbyggingen kan starte. Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet. Se pris på ditt drømmebad her.


Kort ned byggetiden og bygg flere bad med Litex Proffsystem.

I dag bruker rundt prosent smøremembran for å sikre trygge og tette bad og våtrom. Her visualiseres et baderom med bilder fra rivning, oppbygging og til ferdigstilt bad. Med tanke på at du skal bygge et bad fra starten av så må du jo legge inn rør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.