fredag 11. september 2015

Moderne hustyper

Funkisinspirert boligtype med et moderne, stilfullt uttrykk. Herskapelig Moderne Tradisjonsrik; Annet Enebolig Flermansbolig; Detaljer Garasje/carport Integrert Med utleiemuligheter. Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m².

Hos Nordbohus kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og individuelle ønsker. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov. Våre husdesignere er med på hele prosessen, fra . Hvitmalte innvendige dører i enkel og moderne stil.

Vi merker at byggherrer fra alle deler landet vil ha mer moderne hustyper, sier Erik Storsveen i Block Watne, og viser til deres Studio . Eksempel på moderne hustyper for flat tomt; Mog MKonsmohus moderne for flat tomt. Våre moderne hus kombinerer skandinavisk design med de beste naturlige.

Hus med rette linjer og enkle detaljeringer som gir mye lys og luft, uten de tradisjonelle detaljene. Hustyper som tar vare på det som har vært. Husene kan tilpasses og vi tilbyr en gunstig arkitektavtale i samarbeid med arkitektkontoret Prosjektim as på Hamar. I sortimentet finner du hustyper og løsninger for folk i alle faser av livet; her.


OverhallaHus produserer også moderne og funksjonelle NOA-hytter for fjell og sjø. Her finner du en oversikt over utvalgte boligdrømmer. Systemhus leverer Friske Hjem med god design enten du velger en herskapelig, tradisjonsrik eller moderne enebolig.


Hustyper Under finner du alle våre hustyper som du også vil finne i vår katalog. Vi håper du vil finne noe som faller i smak, og ta gjerne kont. Vi er Mesterhusforhandlere og tilbyr en rekke kataloghus i alle forskjellige størrelser, prisklasser og alt fra klassisk til moderne hus. Samarbeidet med anerkjente og moderne arkitekter kommer klart til uttrykk i et . Et hus som kombinerer det tradisjonelle med det moderne.


Hustypen blev bygget som bolig for det bedre borgerskab, og patriciervillaerne . Vi tilpasser våre hustyper, etter dine ønsker, slik du vil ha det levert. Explore Leverandør Av, Gang Moderne, and more! Vi ønsker å gi plass til familie med mer enn to barn og med mest mulig fleksibilet. Etterspørsel - Vi merker at byggherrer fra alle deler landet vil ha mer moderne hustyper, sier Erik Storsveen i Block Watne, og viser til deres . Tendenser viser at huskjøpere ønsker hus med et tradisjonelt utvendig utrykk, men velger en mer moderne stil innvendig. Tross det ser vi likevel at markedet for et mer moderne design øker, sier.


GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN MED DE NYE HUSTYPENE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.