mandag 28. september 2015

Enkel garasje mål

Her kan du lese om våre enkel - og halvannegarasjer. Vet du allerede hva du ønsker kan du fylle ut nødvendig informasjon i vår garasjekalkulator. Da kan du vurdere følgende . Eksempler på enkelgarasjer fra 1-2-Tre.


Våre garasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer!

Standard enkelport er 2x 210. Den minste dobbeltgarasjen for to biler er 560x560. Ser de minste garasjene ofte har 3m innvendig mål.


Noen her som har en bred bil i en slik garasje ? Minimum bredde på garasje. Vi vurderer en garasje som er m dyp og meter bred. Er dette en grei størrelse? Hva er maksimal lovlig størrelse på en garasje ?

GA 1– Enkel garasje. GJØR GARASJEMONTERINGEN SVÆRT ENKEL. Garasje 2: Enkel , ekstra bredde. I vårt sortiment har vi funnet plass til åtte forskjellige garasjer. Disse har fått navn fra.


Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Parkeringsplasser og garasjeanlegg tar. Når du er fornøyd med resultatet så kan du sende forespørselen . Når en garasje er ment for luftfartøy kalles den gjerne hangar.


En garasje som vi kan ha glede av hele året må derfor plasseres nede ved innkjørselen. Her må det i hvert enkelt tilfelle vurderes hva som blir mest fornuftig. Carportløsningen gir et spenstig design og en fleksibel uteplass. Finnes i størrelsene: 1× 2cm. Jeg leverer også enkel - garasjer med bredde 320cm.


Se egen annonse på finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.