tirsdag 29. september 2015

Betonggulv garasje

Snø og is som tiner fra bilen gjør det ønskelig med fall i garasjen. Kostnadsforskjellen mellom cm og cm gulv er alt for liten til det. Man trenger ikke være verdensmester for å støype med Unicons ferdigbetong.

Jeg har tenkt å få lagt betonggulv som skal rettes ut med helikopter. Akkurat det med oljeutskiller på ev sluk inne i privat garasje er noe . Er det noen som vet hva minste-tykkelsen er på et garasjefundament? Vil eksempelvis en støpt, armert betongplate på 15cm være bra nok?

Ny ”tynn” påstøp på eksisterende betongdekke. Reparasjon av for eksempel garasjegulv, kjøreramper og dekker. Post: Hei Har en liten garasje i rekke som i dag har gulv av pukk. Skal ha løftebukk så må jo ha en tykk såle. Driver og bygger garasje nå, på 50kvm i grunnflate.


Dette kan man behandle betonggulvet med selv, man enkelt og greit ruller det ut med . Bygger garasje på kvm og den er ferdig om ca uker. Er det noen som har gode forslag til behandling av nytt betonggulv, hvis man ikke skal . Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong. Det sparer tid fordi armeringen er en del av betongen og du slipper å armere med jern og . Trendy epoksygulv er perfekt i garasjer - men kanskje også i stuen? Det finnes en rekke gulv-alternativer når du skal finne et gulv som passer . Jeg har en terrasse over garasjen, og garasje taket lekker. Jeg tenkte å rette av betong gulvet med fall ut og så male med epoxy to komponent . Garasjen er et område hvor Epoxy/Polyruthaen passer perfekt.


Grunnet dårlig fall ønsker vi å slipe betonggulvet i garasjen. Planen er å borre stk hull og lage stk sluk. I de fleste tilfeller er grunnlag for å dekorere gulvet i garasjen er bakken. For denne grunn, for å skape et virkelig pålitelig og holdbar design, eierne av. Rust i armering har sprengt opp betongen.


Løsningen er å pigge opp gulvet, fjerne armeringen, legge ny armering for så å støpe nytt . Driver stort sett innen for gulvbransjen, med fokus på betonggulv og gode løsninger innenfor dette. Meget godt fornøyd med støp av såle til garasje på kvm. Betonggulv AS leverer flytende epoxybelegg til privatmarkedet.


Tradisjonelt har støpeasfalt vært den foretrukne overflatebehandlingen i norske garasjer. Stripa: Familien min bygger nytt hus med en garasje på ca msom ikke er verdens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.