tirsdag 29. september 2015

Avstandsmåler

Les vår store test av avstandsmålere før du løper til butikken for å kjøpe lasermåler. Avstandsmåler gir sikrere skudd under jakt. De mest avanserte viser deg i tillegg nøyaktig treffpunkt for ditt våpen og din .

Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Vi selger også avstandsmålere og vil i flere tilfeller selge de enhetene vi liker best. Men årsaken til dette er at vi velger ut enhetene vi skal selge basert på hvor .

Sammenlign priser på Avstandsmåler, Binokulære, Monokulære, Observasjonskikkerter, Teleskop, Teleskopkikkerter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi . Kjøp avstandsmåler online fra Din Kikkert og vær trygg på at du får riktig kvalitet til riktig pris. Vi leverer avstandsmåler fra Breitler, Nikon, Leica og Zeiss.

Tenkte jeg skulle kjøpe en billig avstandsmåler til sikker måling opptil 5meter. Bruken kommer hovedsaklig til å kontrollere at holdene på . Ja nå har jeg vært gjennom nesten hele blekka av avstandsmålere, har blant annet lånt/testet flere av det de har på JF i arendal, samt lånt . Zeiss, Leica, Bushnell, Nikon, Leopol Swarovski. Elektroniske laseravstandsmålere har fått overkommelige priser for gjør det selv-folk. Vi har gjennomtestet åtte avstandsmålere i et rimelig prisleie. Smart Measure er et verktøy i det andre settet med Smart Tools samling (avstan høyde).


Denne avstandsmåleren måler avstan høyde, bredde og areal av et . Liten,enkel og funksjonell laser avstandsmåler med blåtann. Målekoffert med Disto D2avstandsmåler, Lino Lkrysslaser og stativ. Kikkert med kraftig forstørrelse og innebygd avstandsmåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.