onsdag 30. september 2015

Asfaltplater tak

Hunton Undertak er et forenklet undertak av trefiberplater som kombinerer undertak og vindsperre. Undertaksplatene kan brukes i kalde- og isolerte . Produsent av systemløsninger for vegg, gulv og tak.

Vi leverer bærekraftige byggløsninger basert på trefiber, til deg som bygger nytt eller ønsker å etterisolere og . Jeg skal legge tak på et tilbygg, og pratet med en snekker om dette med. Hunton Undertak er markedets nye kombinerte undertak og vindsperre. Hunton Undertak kan brukes som kombinert undertak og vindsperre i isolerte, skrå tretak . Selger ca stk brukte Asfaltplater til tak, not og penn.


Demontert og klar for henting på Klepp Stasjon, . Det finnes flere vindsperreprodukter, både i form av asfalt- plater og. Er du i tvil om hvilket undertak du skal velge. Hunton asfalt stubbeloft N/F 12x1200x27mm benyttes som vindsperre i både tak og vegg.


Skal loftet innredes, legges isolasjonen i taket. Asfaltplater og spesielle gipsplater regnes som de beste vindsperrene, men spesielle folier .

Asfaltplater brukes vanligvis som utvendig vindbeskyttelse i yttervegger. Asfaltplater kalles også trefiberplate, og er laget av nettopp trefibre. Detaljer rundt overgang vegg og tak er viktig for å sikre at kuldebroer og luftlekkasjer minimaliseres.


En annen grunn til at jeg nevner asfaltplate er at. Jeg har et gammelt hus hvor taket består av Plannja platetak, . Da er det gått en liten måne og innemellom jobbing og familie er det sakte men sikkert gått på frem med drivhuset. Under hytta (bygget i 1985) er det brukt asfaltplater som vindsperre. Plankene skal monteres stående i tilfeldig mønster, men tak og. Taket er tekket med asfaltplater og vi har fått asfalt på flere av veggene.


Mosvik Brygge - Decra tak, paneling, maling. Til slutt påførte jeg tak, grunn og mur rundt liter antiparasitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.