tirsdag 29. september 2015

Åpen himling

Vil gjerne ha så mye rom som . Jeg har alltid hatt sansen for god takhøyde, og har lyst til å åpne taket over stua. Vi har åpen himling i stuen vår, og jeg vurderer det motsatte, . Trender med åpen himling. Olsen Foto: Øystein Finsrud.

Strekk sommerhalvåret i begge ender med et . Vi driver å vurderer noen hustegninger for bygging om et par år. Stue er på ca kvm, rektangulær form. Alternativ 1: åpen himling , ca meter . Jeg har nettopp kjøpte en enebolig og ønsker et tilbud på diverse jobber.


Gips tak i stue og kjøkken Dette er et murhus. Strimler som er mellom gipsplater begynner og løsne. Vi holder på å bygge på en liten bit av huset, som skal bli barnerom.

Her blir det åpen himling og dermed skråtak, m på det laveste, . En trapp leder direkte opp til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Med et areal på 55m , store vindusflater fra gulv til tak, åpen himling og stor innvendig . Gavl med inntrekk og åpen himling. Femund-hyttene har en gjennomgående åpen planløsning med stue, kjøkken og hall.


Stua har åpen himling med rundstokk tak. Selv om stuen har åpen himling med meter til taket og en gulvflate på kvadratmeter føles rommet verken kaldt eller tomt. Nytt og spennende Hytta NORVE - åpen himling i stue, stor glassfasade. Rotnes - Lys og åpen enebolig med gode solforhold. Stue med åpen himling , soverom og stue på hemsen.


FORANDRING: Tid for hjem laget en åpen løsning mellom stue og. Store vinduer, åpen himling i stua og mange andre gode kvaliteter. En klassiker som alltid er i salgstoppen. Pandora Storfamiliehuset!


Fra stuen går du direkte ut til en stor, delvis overbygget terrasse. Loftet fortjener bedre enn senket himling og triste spotter. NB: Skal du åpne mellom etasjer eller gjøre endringer i husets oppbygning bør du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.