mandag 31. august 2015

Farge soverom 2016

Se hvordan du innreder med farger. Nå vil vi ha dette på soverommet. Bort med minimalisme og fargeløs interiør.


BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se . Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Hvis du er bekymret for å velge feil, anbefaler hun å gå for en dus farge først i oppholdsrom, bortsett fra soverom , der kan du kjøre på med mørkt .

Det var dette vi lot oss . En liten boks maling rommer et hav av kreativitet. Med litt farge kan du enkelt forandre et rom. Begynn på soverommet , og mal deg et . LADY male soverom Vanilje. SENS male soverom Blåklokke.


Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i .

Soverommet er det rommet vi er tryggest på å bruke farge i. Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som undrer? De fleste har lest at en sover best i blå rom. Hvert år har vi valgt Årets Farge basert på trendanalyser og tendenser i tiden. Her på soverommet har hun valgt en dyp, mørk blåfarge , Kul fra Dyrup.


Tekstiler i samme nyanser. Stuevegg malt i fargen Oslo fra Jotun på halve veggen. Solveig Grøvle og Ann.


En dyp blå farge gjør seg fint på soverommet i kombinasjon med hvitt, grått og. Fargene påvirker deg, og det må du tenke på når du innreder. Blått soverom gir god og rolig søvn.


Utrolig fint soverom , men fargen burde nok uansett vært lys og evt en vegg som har mørkere tone. Er bevist at mørkeblå . Blå er hverdagens farge , og den gir soverommet et fredelig, naturlig preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.