mandag 29. juni 2015

Høye garderobeskap

Hei, Jeg bor i Bergen, og har en leilighet som er ganske høy , ca 320cm. Den er også ganske liten så jeg trodde å få en garderobeskap som er ganske høyt. Men kunne finne ingen butikk som selger garderober som er høyere enn 236cm (ikea, den hoyste jeg kunne finne) Så sporsmal: er det noe . JYSK har et stort utvalg av garderobeskap til lave priser – skap i forskjellige størrelser og design.


Få orden på kjoler, gensere og skjerf med garderobeskap fra IKEA.

Klikk her å se vårt enorme sortiment av veldesignede og solide garderober. Hos Kvik får du oppbevaringsløsninger som passer både til dine behov og din bolig – alle garderober og skyvedører lages etter mål for å utnytte plassen i hjemmet. Få en fantastisk oversikt over tingene dine – og opplev hvordan det å skjemme bort deg selv og praktisk oppbevaring smelter sammen i en høyere enhet.


Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her. Våre garderober passer overalt i huset ditt.

I HTHs nettbutikk finner du et stort utvalg av garderobeskap som kan bestilles og kjøpes på nett. Skyvedørene passer til og med . Her kan du velge komplette garderober med forskjellige mål, farger og innredning. I tillegg er det ganske høyt under taket her, så den måtte være ganske høy , rundt om en 2cm. Skap med små dører Les mer. Reoler med dører Les mer.


Aarsland Møbelfabrikk AS Fabrikkveien 1. Med våre garderobeskap får du rik mulighet til å tilpasse garderobeskapet helt etter dine egne ønsker og behov. Nedenfor kan du se alle våre skaptyper med standardinnredning, men i delen medinnredning til skap kan du finne alt du trenger for å tilpasse garderobeskapet. STORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Stort utvalg og gode priser med kvalitet på garderobe og garderobeskap. Skrått tak har den fordelen at det forenkler rehold og forhindrer at taket til skapene blir en oppbevaringsplass.


Til Z- skap kan man velge ulike typer understell om dette er ønskelig. I tillegg kan stålskapene leveres og klargjøres for mekanisk ventilasjon. Låsvalg: Hasp for hengelås, sylinderlås, myntlås, kodelås eller elektronisk lås.


Skapene leveres med rett eller skrått tak.

Du kan velge mellom standard størrelser eller få garderoben skreddersydd til din bolig! Til våre skyvedørsgarderober tilbyr vi et utvalg ulike varianter av fronter slik at du kan finne en stil som passer hjemme hos deg. Hos MAXBO finner du et utvalg garderobeskap av høy kvalitet til lav pris. Kjøp på nett eller i butikk.


Opplev alle seriene våre funksjonelle serier med kommoder og høye kommoder som kan forbedre lagringsplassen på soverommet ditt. For mange vil også prisen være et viktig tema: Hvor får du mest garderobeskap for pengene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.