fredag 29. mai 2015

Jørn lier horst operasjon

Den over hundre år gamle bronsestatuen av Hugo Rodin forsvinner plutselig fra parken i Elvestad. Lier Horst har tidligere jobbet som etterforskningsleder i. Hvem har tatt Hugo, og hvorfor i all verden vil noen stjele en eldgammel bronsestatue? En jente med hvitt ansikt og sorte øyne viser seg i vinduet på det gamle jaktslottet på Storberget, hvor det alltid har gått rykter om at det spøker.


Kan det være Den grå piken, en tjenestejente som for lenge siden ble holdt fanget i slottets kjeller?

Dette er en sak for Detektivbyrå nr. Denne gangen finner Tiril og Oliver en gammel tinntallerken, nedgravd. Serie: Detektivbyrå nr. Kategorier: Skjønnlitteratur for barn og ungdokrim og mysterier, Intellektuelt nivå: fra år, Barnebok. Spøker det virkelig i Elvestad?


Passer for barn 6–år. Folk har alltid snakket om at stedet er hjemsøkt.

I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi. Anne Cathrine Straume, NRK. Vellaget, gåtebasert detektiv-underholdning for de minste. Godt håndverk som vi gjerne kan anbefale.


Morten Olsen Haugen, Aftenposten. Rusmidler og rusmisbruk. Samfunn ( sosiale spørsmål, politikk). Kriminalitet, politiarbeid. Sirkus Mantovani dukker opp i Elvestad.


For å lokke tilskuere til kveldens store forestilling på Elvestadsletta er det sirkusparade. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Forfatteren forteller selv: . Bilde av Operasjon Skipsvrak.


Pris kr 1(spar kr 24).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.