torsdag 28. mai 2015

Diffusjonsåpen vindsperre

Icopal Windbreak - vindsperre, etasjehøy. Gir effektiv vindbeskyttelse samtidig som den slipper ut fuktighet. Isola Soft Xtra Vindsperre, markedets mest diffusjonsåpne vindsperre, er utviklet for å møte et stadig tøffere klima, mer ekstremvær og skjerpede energikrav. Isola Soft Vindsperre er den eneste på markedet som gir full funksjon i ett homogent sjikt.


Soft Vindsperre er markedets mest diffusjonsåpne vindsperre. Nei, - vindsperren vil ha full funksjon ( vindtett, vanntett og diffusjonsåpen ) uansett hvilken vei . Ved bruk av kombinert undertak og vindsperre er det ikke nødvendig å etablere. Pro Super er et diffusjonsåpent undertak med klebekant som kan benyttes på . Tyvek SOFT er en 1-lags diffusjonsåpen vindsperre for bruk til vindtetting av . Eurovent WALL PROTECTer en 3-lags diffusjonsåpen (pustende) vindsperre for bruk på vegg i bolighus og næringsbygg som isolasjon mot vin regn og . Kravet for diffusjonsåpne undertak og vindsperrer er en Sd-verdi på maks meter. Jo lavere Sd-verdi, jo mer dampåpen er membranen, og jo bedre er det for . Dette betyr at eventuell fukt kan vandre ut gjennom materialet. Materialet er vindtett og utsiden er vannavstøtende.


Svært diffusjonsåpen vindsperre som sikrer god uttørking av konstruksjonen. Vempro Vindsperre i full etasjehøyde gir et minimum av skjøter og ekstra god .

I meny til venstre kan du lese om Scan Vindsperre og Scan diffusjonsåpent undertak. Scan Airstop Vindsperre 1er en damp åpen vindsperre. ROOF 1Undertak 5x50meter(75m2) 8kr ink. ROOF 1vindsperre/ undertak 5x50meter (75m2) 6kr ink.


Markedetsledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. En diffusjonsåpen vindsperre som er enkelt å montere; Magasinerer fukt og . Vindsperre for tetting av plateskjøter og tilslutninger til vinduer og dører. Les mer om Isola Soft Rims vindsperre 15x1m. Diffo Proof er en kraftig diffusjonsåpen vindsperre. Vindsperren består av lag polypropylen hvor det midterste laget er en vanntett membran.


Monier lanserer Divowind diffusjonsåpen vindsperre for vegg. En god vindsperre er nødvendig for å hindre luftlekkasjer og transportere fukt bort fra . WinCo er en vanntett, diffusjonsåpen vindsperre… – lav vekt, fra kg/m2. Det er ingen vindsperre mellom tømmerveggen og kledningen.


Det er ikke helt feil å legge en diffusjonsåpen vindsperre mot tømmerveggen . Diffusjonsåpen vindsperre som monteres på veggen under det øverste dekket. Materialet består av polypropen som lamineres med en polytenfolie. Divowind - robust diffusjonsåpen vindsperre på rull. Divowind fra Monier er en diffusjonsåpen og robust vindsperre for vegg som takler norske værforhold.


Her prøvde vi så godt vi kunne å få lufting mellom kledning og vindsperre så vi la diffusjonsåpen vindsperre ytterst, hamp og så la vi faktisk . Vempro Vindsperre i full etasjehøyde gir et minimum av . Deretter legger du en 2millimeter bred vindsperre utenpå den. Vempro Vindsperre i full etasjehøyde gir et minimum av skjøter og ekstra god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.