mandag 30. mars 2015

Stipend for lærlinger

Når du er lærling med godkjent lærekontrakt, kan du ha rett til stipend og lån fra Lånekassen, men flere forhold spiller inn, blant annet lærlinglønnen og . Er du eller skal du bli lærling ? Husk at du kan ha rett til både lån og stipend fra Lånekassen, gyldig i måneder pr. Stipend under lærling ? Jeg prøvde å lete litt på lånekassen, men fant ikke ut det jeg ønsket. Ungdomsrett betyr at du har rett til videregående skole i tre år.

Klikk her for å lese om reglene som gjelder for stipend og lån for deg her. I praksis vil lærlinger som bor hjemme, sjelden få stipend , fordi . WazZzap skrev: Er det mulig å få stipend mens du jobber som lærling ? Så derfor lurer jeg på om det er noen lærlinger her på freak eller tidligere lærlinger som har fått stipend og lån fra laanekassen uten . Søke kan lærlingen gjør når lærekontrakten er mottatt fra fylkeskommunen. Lærlinger har mulighet for å søke borteboerstipend.


Lånekassen kan i utgangspunktet gi foreldrestipend til lærlinger som får barn i . Lønn for lærlinger og lærekandidater varierer fra fag til fag, men i alle fag får du. Husk at du uansett ikke kan søke om stipend før lærekontrakten din formelt er .

Huse bruker vesentlige ressurser på rekruttering. Vi tilbyr stipendordning til elever som velger Vg. Ansvar for gjennomføring. Lærlinger som har godkjent lærekontrakt i Buskerud kan henvende seg til fagopplæringsseksjonen for å bestille lærlingbevis. Har du fullført grunnskolen har du rett til tre års heltids videregående opplæring eller år skole pluss eventuell påfølgende læretid som lærling.


Utdanningsinstitusjoner, opplæringskontor og bedrifter kan søke om støtte slik at elever og lærlinger kan ta deler av utdanningen i utlandet. Som lærling får du lønn under utdannelsen. Lønnen du får beregnes ut fra begynnerlønnen hos en arbeider med fagbrev i yrket du tar . På menyen til høyre finner du lenker til informasjon om opplæring og oppfølging av lærlinger som er med i BLOK. Mange spør oss om stipend og . Er lærling og skal være det i et år til.


Ble alene med barnet i desember, ungen er mnd nå. Hadde fra før stipend , så har ikke søkt om os. Fagforbundet for lærlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.