mandag 2. august 2021

Vaskerom i kjeller

En kjeller kan ha et stort potensiale dersom man trenger mer plass, men man må vite hva man gjør. Vi gir deg inspirasjon og gode råd. Har en kjeller hvor vi har planlagt å lage vaskerom , det har tidligere også vært vaskerom men det er strippa ned til betongen på vegger og . I det er det vaskerom i kjelleren.


Rommet er ganske stort, ca m2. Forrige eier brukte en byggtørker for å få .

Oppussing vaskerom selv? Flere resultater fra forum. Bad og vaskerom i ett - fordeler og ulemper - VB-bloggen - vb. Behovet for, eller ønsket om, å kombinere bad og vaskerom kan være.


For eksempel i eldre hus eller fellesbygg med vaskerom i kjeller. Fra kjølig kjeller til pent og praktisk vaskerom. En ny sesong med bukser marinert i sølevann, parkdresser rullet i . I ett av rommene i kjelleren har vi et vaskerom som ikke ser særlig pent ut. Det er murvegger som på ett eller annet tidspunkt iløpet av de siste .

Dreneringen ble fikset for ca. Hei skal bygge bad og vaskerom i kjeller. Har planer om å pusse opp vaskerommet i kjelleren.


Yttervegger er greie, der legger jeg dreneringsplast mot vegg for å sikre . Har et vaskerom i kjeller som jeg ønsker oppgradert med dusj og toalett, samtidig som både vegger, gulv og tak får en høyere standard. Drømmen om et rom i kjelleren kan fort bli et mareritt. TV-stue, vaskerom og lekerom er knapt blitt tatt i bruk før store fuktskader er blitt synlige. I denne episoden av Hjemmefikserne får du tips av Sigurd Sollien om hvordan du pusser opp.


Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Vaskerom Kjeller , inklusive. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk.


Det beste med rommet er at det er blitt hyggelig å være i kjelleren og . Ubrukt kjeller ble omgjort til blant annet nytt bad. Her leverte vi alt til det ferdige badet og beholdt endel av de fine gamle detaljene som den gamle steinsatte . Utslagsvask og varmtvannsbereder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.