fredag 30. juli 2021

Vann vann varmepumpe pris

Pris på varmepumper varierer ut fra type, størrelse og hva slags bolig du har. Her finner du oversikt over. Vi er godkjent forhandler og montør for importørene.


En vann - vann - varmepumpe kan varme opp både vann og bolig. Forutsetter en pris per kWh på krone. Lønnsomheten er i vesentlig grad knyttet til korrekt dimensjonering, utforming og drift av anlegget.

Bergvarme - kostnader og pris. Man skal ikke legge skjul på at installasjon av en bergvarmepumpe er en stor investering. Men hva påvirker prisen ? Solsem mener prisen også gjør at bergvarmepumpene er best egnet til. For slike hus er trolig en luft til vann varmepumpe mer lønnsom.


Inverterstyrt bergvarmepumpe med integrert varmtvannsbereder som automatisk tilpasser seg husets . Luft til vann varmepumper. Varmepumper som er til å sette inn i et gulvvarmeanlegg, radiatoranlegg e.

Når det kommer til varmepumper er det ikke så rart at man bryr seg om pris , det er jo . Et godt alternativ er miljøvennlig bergvarmepumpe. NIBE lanserer nye inverterstyrte luft- vann - varmepumper. Med en offensiv pris tror vi de nye modellene blir svært populære hos rørleggeren . Energiverket AS ble størst – hentet hjem gjev pris fra energi-giganten NIBE. Sammenlign priser og kvalitet på luft til vann varmepumper – bestill flere tilbud!


Prisen på et bergvarmeanlegg vil ofte ligge 200. En væske- vann - varmepumpe koster fra 120. Legger du til installering vil prisen komme på et sted mellom 170. Både bergvarme og luft til vann - varmepumper er gode oppvarmingsalternativer.


De er forskjellige både med hensyn til pris og ytelse, og det kan være vanskelig . Se også varmepumpevelgeren på våre. Brine-til- vann - varmepumpe i kompakt konstruksjon ( høy temperatur). Elastisk isoleringsbånd som legges under. NIBEs nye luft- vann varmepumper vil gi besparelser på samme nivå som væske- vann varmepumper i normale boliger i områder med Osloklima. Panasonics luft-til- vann varmepumper gir mest verdi for pengene.


Ta gjerne kontakt med en av våre forhandlere for en eksakt pris. Vi setter pris på å dele vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.