onsdag 30. desember 2020

Verktøy vegg

Slik bør du oppbevare verktøyet ditt - DinSide,rh:dinside. Verktøytavle, sort-hvit - Verktøytavle verktøyvegg - Biltema,rh:biltema. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Mindre verktøytavler i sort og hvitt for fleksibel og personlig utforming i verkstedet. Alt du trenger for å holde orden blant alle hageredskaper og verktøy.

Heng opp spader, river og feiekoster på veggen med hjelp av våre smarte holdere så . Hold orden på verktøy og deler med verktøytavler og verktøykroker. Vi har et stort utvalg av produkter for et praktisk opphengssystem på verkstedet og i garasjen. Perforert verktøytavle for vegg - eller søylemontering. Har du verktøy i en skuff eller spredt rundtomkring?


Få det heller opp på veggen ! Robuste og stabile stålskap med hull til opphenging på vegg. Skap orden på verkstedet ved hjelp av praktisk oppbevaring for verktøy.

Med verktøypaneler, veggskinner og opphengsbeslag får du god oversikt, noe som gjør . Vi tilbyr et variert utvalg av bor til ditt elektriske verktøy , slik at du finner fram til det. Trenger du hjelp til å finne det verktøyet og tilbehøret som egner seg best til . Våre verktøytavler kan festes på søyler over et av våre mange forskjellige . Vi hang flere verktøytavler på veggen og på finerplater som vi festet til siden av et skrivebord. Med smarte holdere får til og med ruller med papir . Gulvplassen blir ofte fylt opp kjapt, så ved å utnytte vegger og tak er mye av jobben gjort.


Det sier kategorisjef for Coop verktøy og jernvare, Richard Andersen. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Bilde for kategori Verktøy for vegg.


Nøkkelboks til vegg med kode Utstyr og verktøy Nøkkelboks til fastmontering for sikker oppbevaring av nøkler inne og ute. Langs veggene henger forskjellige typer verktøy. Robert er sogar en dyktig treskjærer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.