torsdag 31. desember 2020

Vannlås vaskemaskin

Er det vanlig å ha noen form for vannlås i avløpsrøret til en vaskemaskin ? Avløpsrøret til vaskemaskin skal gå i vegg ned til gulv og et 90 . Vi har vannlås til kjøkken, ba servanter og utslagsvask.

Vannlås til bidé og toalett, vannlås til vaskemaskin og sluk. Purus har et komplett sortiment for utløp fra oppvask- og vaskemaskin. Utløpssett med og uten vannlås samt komplementerende produkter som dekker dette . Utløpsrør i vinkel, 1x x mm, med slangtilkobl.

Vannlås 11/4” x 32mm x G3 selvrensende NRF 4515966. Eleganta vannlås med lang forlenger- og avløpsrør, stor. MM PP Smartline vannlås 11/- 11/ Off.


Tekniske spesifikasjoner: Dimensjon: 1/tilkobling til bunnventil Dimensjon: For avløpsrør med ø mm Materiale: Plast Farge: Hvit. Smartline vannlås har et moderne design, er enkel å vedlikeholde og passer perfekt under vasken på badet, . Få deg et avløpsrør med vannlås, slik at du slipper lukten ifra . Har midlertidig festet på vaskemaskin-utløp med klemme, men skulle gjerne skiftet ut dette med en trakt med vannlås. Smartline vannlås leveres med mm utløp og med gjenget ¼”.


Tilkopling mm for vaskemaskin/vakuumventil.

Produktet er beregnet for montering mot 40mm ABS/PP rør, som ikke følger med. Dimensjon: mm; Farge: Hvit; Artikkelnummer . Vaskemaskinavløp med vannlås og veggrør, Purus. En vannlås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet. IKEA - LILLVIKEN, Vannlås/bunnventil kum.


Vannlås med tilkobling for oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Vannlås til vaskemiddelskuff for vaskemaskin - 1246136608. Grunnet kjøp av vaskemaskin og tørketrommel har jeg behov for å flytte tilkoblingen for vaskemaskinen 1-1. Jeg sliter med lukt fra avløpet til vaskemaskinen.


Røret går rett ned i gulvet og koblet til sluken lenger bort i gulvet. Innbygningsvannlås for vaskemaskiner og oppvaskmaskiner . Avløpsrøret til vaskemaskin skal gå i vegg ned til gulv og et 90. Vi har vannlås til kjøkken, ba servanter og utslagsvask.


Vaskeservant, kommode, vaskemaskin, ventilasjonsaggregat. Jeg har sjekket om det er graps i sluket i dusjen, samt i vannlåsen. Hos meg kommer det meste av lukten fra der slangen til vaskemaskinen er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.