tirsdag 29. desember 2020

Stige 4 meter

En enkel stige som er beregnet på hus- og hageeiere. Disse er godkjent for yrkesbruk. STIGE SKYV HOBBY 2-DELT M. Multistige med plattform 35x91xcm.


En solid 2-delt skyvestige med lukket vangeprofil.

MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Gardintrapp -trinn Nor-step. Midthaugs anerkjente skyvestiger i aluminium er produsert i solid rørvange utførelse. Praktisk stige med funksjoner. Zarges Multikombi (Z 200) er løsningen for deg som har behov for en stige , trappestige og arbeidsplattform som er enkel å flytte på og ta med seg.


Kan også brukes som utskyvbar enkeltstige , med maks. Superkombi stige Zarges Z500.

Skyvestige 2-delt Zarges Z-100. Stiger og gardintrapper. Harald Rønneberg som frisør: - Vi er på full fart inn i en bollesveis. Trappestige Zarges C6Z600.


Total lengde for stiger uten plattform. Denne kompakte skyvestigen gir god stabilitet, har gode trinn å gå i og tilbys til en gunstig pris. GODKJENT AV ARBEIDSTILSYNET MED SERTIFIKAT NSES1HØYDE M. En høy, frittstående stige , samtidig som den kan gjøres om til en lang 3-delt . Bakkestige (løs stige ) kan benyttes ved adkomsthøyder på meter eller lavere. Lager status : Ikke på lager. Smelter isen i Antarktis, vil havnivået stige med 5meter.


En praktisk stigeløsning som gir deg en høy, frittstående stige , samtidig som den kan gjøres om til en lang 3-delt . Skal du jobbe i høyden kommer du ikke utenom en god og sikker stige. Nyhetsredaktørens favoritt er en teleskopstige som går fra meter til. Norskutviklet brannstige , sertifisert av Sintef Byggforsk, som fremstår som en list på veggen når den ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.