fredag 25. desember 2020

Solskjerming til skråvindu

Perfekte valget når man har behov for å skjerme innsyn eller dempe sollyset, hvor solskjerming ønskes å ses minst mulig når det er trukket vekk, for å få et mer behagelig arbeids- og hjemmemiljø. Ser man får også plissegardin og persiener. Mener å ha sett utvendig screen for skråvinduer , men finner ikke det nå. Det er nok også en langt dyrere løsning. Har selv god erfaring med Fasadeprodukter.


Har noen store vinduer med skrånende topp.

Ser det blir kostbart å spesialbestille persienner. Typisk nok er det disse vinduene som mangler nå. Så jeg lurer rett og slett på om noen Petter-Smarter her inne har prøvd å moderere persienner selv? Med en persiennekutter, og . Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål.


Smarte løsninger til både skråvinduer og ekstra store stuevinduer mm. Rullegardiner Rullegardiner brukes tradisjonelt i Norge mest på soverom for mørklegging, men det . Hvor store vindu passer solskjermingen til? Se spesifikke produkt maksmål.

Passer solskjermingen i skrå vinduer? Ja, våre produkter passer på skråvindu. Det finnes begrensninger relatert til størrelser. Fås ved henvendelse til salg.


Skråvindu , takvindu og spesialvinduer kan være en utfordring når du trenger solskjerming. Vi har gode solskjermingsløsninger til skråvindu , takvindu og andre. Solskjermingsgruppen har spesialkompetanse på Skråpersienner. Noen vindusformer kan være veldig utfordrende å finne rette gardiner til, men med en plisségardin fikk.


Må jo få dette vindu lystett. Har sett litt på spesial persienne og rullegardin for skråvindu , men disse er jo. Lurer på hvilken solskjerming dere med skråvindu (ikke takvindu) på soverom, har brukt for å få det mørkt nok. Vi har skråvindu på begge barnas soverom, og prøver å finne en billigst løsning på vinduene. Kunne godt tenkt meg lameller, men regner med at de må være lystette for å få det mørkt nok, og da . Innvendig solskjerming.


Persienner med wirestyring. Rullegardin lystette og mange flotte farger. Lameller tilskråvindu delt på midten.


Et tidsriktig og moderne alternativ innen solskjerming , som skjermer mot sjenerende sollys og innsyn, men som lar deg likevel nyte utsikten.

Prisforespørsel, C‐asymmetriske persienner. Mekanisk endestopp motor. Tilbehør: Feste Skråvindu. Reservedel tll lamellskinnen i skråvindu. I de tilfellene du ønsker å montere lamellskinnen i et skråvindu , det vi si der overlisten ligger skrått, er denne leddhalsen nødvendig.


Monteres på vognen i skinnen og på lamellens galge. Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screen solskjerming.


Weba Plisségardiner til innvendig solskjerming leveres valgfritt med profiler i hvit, aluminium, beige, antrasitt-grå eller sort. Til spesialløsninger som møne- , buevinduer og skråvinduer etc. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her.


Den er ofte beste løsning for solskjerming på skråvinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.