mandag 28. desember 2020

Skinnesystem

Mix og match med ulike lengder på skinner og forskjellige typer spotter, takfester og materialer! Meno 36º, hvit - 15W LED dimbar (1-tenning) til Vox skinnesystem. ZIP ZOOM 230V SORT 5W LED Justerbar spot til Zip 230V skinnesystem.

Ta en titt på vårt sortiment av rimelige spotter og skinnesystemer til tak! Du finner alt fra enkle spotter til skinnesystemer med flere lyskilder. Er du på leting etter skinnesystem som belysning?


I vår online nettbutikk finner du utallige muligheter for belysning både med skinnesystemer spotlights og mye.

For sentertilkobling av 230V strømskinner til Viking skinnesystem. For tilkobling av strøm til 230V Viking skinnesystem, Høyre Mer informasjon. Lampen kan tiltes slik at den kan lyse rett mot vegg eller rett ned mot gulvet. Lyskomponenter leverer et lekkert 230V spotlight skinnesystem. Her får man muligheten til å designe egne spotter og pendler slik at det står i stil til boligen.


Halo Track 230V skinnesystem er markedets best designet skinnesystem, som kan brukes både i hjemmet og til . Sorter, Nyeste først, Pris: Høyt til lavt, Pris: Lavt til høyt. Tilsvarer 12V 50W Halogen, 3000K, LED integrert, Ra9 Ikke dimbar. Skinnesystem er det optimale valg for å løfte å forflytte pasienter på et sykehus, pleiehjem eller i private hjem.

Et skinnesystem med en løfter forflytter personer . Vi har hele utvalget av zip spotskinner med pendler og LED spotter. Har lyst til å ha skinnesystemer og viresystem med spotter i de rommene med skråtak hvor det er vanskelig med allmennbelysning. Vårt nye konsept Kid Multi er et moderne gardin- og skinnesystem som gir mange muligheter. Skap din egen lounge i stuen, rom i rommet, hotell-soverom, . Velg, Navn: A til Å, Navn: Å til A, Pris: Lav til Høy, Pris: Høy til Lav, Dato. Du er her: - Lavvolt - Altima skinnesystem.


Dette 230V skinnesystemet har et lekkert design og er rask å montere! Det er fleksibelt og kan skreddersys slik at det passer perfekt i boligen. Høyvolts-skinnesystemer for en fleksibel belysning. Et høyvolts-skinnesystem garanterer mest mulig . Vi har alt i skinnesystemer og deler til lamper og spotlight til rimelig pris.


Kjente merkevarer, enkel bestilling og rask levering. Lett å installereMolift Skinnesystem er en kostnadseffektiv løsning for sykehus, institusjoner . Castor er et sikkert og frittstående skinnesystem som sammen med en skinne og løftemotor fungerer som en stasjonær personløfter. Bestillingsbetegnelse, U-profil, Bundt meter, Skinne meter, Art.


Skinne Hilti MQ-3m, Enkel, 15 7369584. Med kontorskjermer, skrivebordskjermer og vegg-skinnesystemer fra Kinnarps, kan du innrede et. Rezon Bordskjermer - Skjerm/skinnesystem (Kontormøbler) . Wöhner skinnesystem fra 1– 25A, og Socomecs skinneholdere for opptil 70A dekker det meste av behovet innen skinnesystemer til tavlebyggere og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.