fredag 25. desember 2020

Radonlab sporfilm

Radonmåling med sporfilm - informasjon og bestilling. Du må først bestemme hvor mange radonmålere (sporfilmer) du trenger. Dette avhenger av hvor mange viktige oppholdsrom du . Eurofins Radonlab har utviklet et program som tilbyr kommunene komplett kartlegging og kontroll av radon. En sporfilm er en brikke du kan bruke til selv å måle radonkonsentrasjonen i. Måling med sporfilm er regnet for å være den enkleste og tryggeste måten å måle radon i. Måleresultater blir behandlet konfidensielt av laboratoriet Radonlab.


Radonlab sporfilm

Presentasjon av Eurofins Radonlab AS sin nettside. Hvordan påvise forekomst av radon og måle radonnivå i hjem, skole, barnehage og andre . Nøkkelen til riktig diagnose og håndtering av et radonproblem er presise målinger. Radonlabs laboratorium tilbyr både sporfilm og elektroniske instrumenter for . Vi tilbyr i samarbeid med Radonlab radonmålinger til gunstig pris. Kvam herad har sidan 20hatt ein avtale med Radonlab om å tilby private. Miljøretta helsevern Hallingdal (interkommunalt samarbeid i Hallingdal) tilbyr også i år rimelige sporfilmer for radonmåling via Radonlab.


Rådgiving, Salg av måleutstyr for radon (ikke sporfilm), Salg av produkter til radontiltak, Salg av radonmåling ved sporfilm,. Radonmåling i luft med lukket CR-sporfilm. Eurofins Radonlab AS, PB Blindern, 03Oslo - 50 . Kvam herad har ein avtale med Radonlab som gjer innbyggjarar i Kvam rimelelege sporfilmmålarar. Innbyggjarar må sjølv tinga sporfilm via . Radonmåling i luft med lukket CR-sporfilm.


Måling av radon i inneluft gjøres ved hjelp av sporfilm-metoden. Radonlab tilbyr rådgivning i forbindelse med bygnings- og . Når du har funnet ut hvor mange sporfilmer du trenger klikker du på bestillingslenken under og du vil bli sendt til Radonlabs – nettbutikk hvor du kan bestille. Målingen av radonkonsentrasjon i luft er utført med lukket sporfilm metoden etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.