torsdag 29. oktober 2020

Postkasseskilt

Design ditt personlige postkasseskilt online i nettbutikken. BufretOvalt postkasseskilt i sort med hvit tekst. Posten ønsker at alle navn merkes på postkassen.

For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med. Et postkasseskilt er pent og det viser tydelig for alle hvem som bor i hjemmet, eller hvem postkassen tilhører. Skiltet er jo ikke noe krav fra avis- eller postbudet, . Velg mellom vanlige trykte klistremerker og graverte skilt i solid plast, levert med dobbelsidig tape.

Standard postkasseskilt Sandbergkassen, hvit plate med svart skrift span-/span. Produktnummer; Leveringstid 1-dager Leverandør; skilt Format . Skiltservice holder til i Stansefabrikkens kontorlokaler i Fredriksta og er leverandør av postkasseskilt til Stansefabrikkens Sandberg-postkasser. I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt.


Passer på alle postkasser og limes rett på fronten av postkassen. Fra Posten kan du bestille et gratis postkasseskilt samt gratis prøveabonnement på aviser m. Alt dette når du registrer adresseendring på . Bestill postkasseskilt med navn, eller 'Nei takk til reklame'-skilt. Postkasseskilt som matcher postkassen din, er prikken over i`en.

Vi tilbyr graverte postkasseskilt og selvklebende foliebokstaver som kan monteres på de fleste . Vi benytter en underleverandør for å produsere postkasseskilt. Skiltservice kjenner våre postkasser, og har mal for hvordan standard postkasseskilt skal se ut. Postkasseskilt i størrelsen 11xcm med gravering av navn. Merker du ikke postkassen din med navn kan posten din bli sendt i retur til avsender. VI produserer postkasseskilt for en rekke borettslag, . Enkel bestilling, kjapp leveringstid og fri frakt.


Lite skilt til postkassen (6xcm) i aluminium. Vi anbefaler å bruke stor tekst for best lesbarhet. Alle postkasser skal til enhver tid ha oppdatert postkasseskilt.


Personlige postkasseskilt for hjem, hytte og bedrifter! Graverte navneskilt til postkasser Graverte skilt på postkasser er pent og viser klart og tydelig hvem som bor på adressen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.