tirsdag 29. september 2020

Sluk til vask

De siste årene har det kommet flere typer sluk på markedet. Purus Line og Corner er designsluk som er spesielt godt egnet i dusjhjørner. Norges største nettbutikk for vvs-produkter – herunder sluk. Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert . At noe går i vasken betyr at det ikke ble noe av.


Men når du mister noe i vasken , så er det absolutt mulig å vite hvor det ble av.

Vannet pipler sakte og forsiktig ned i sluket i vasken på baderommet. Den fås i hvert fall i to forskjellige størrelser og kan brukes i de fleste avløp: I vask , toaletter og sluk. Du dytter pumpen ned og drar tilbake det du . Tanken er å lage vasken firkantet med enveis skrånende bunn mot en av sidene og ha sluk i form av en lang sprekk langs den ene siden i . MÅ VASKES I BLANT: Hva gjør man om det kommer vonde odører fra.


Har renset sluken godt . Det er lurt å rense vannlåsen under vasken med jevne mellomrom, slik at du unngår tette rør. Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle kjerringrådet eddik og bakepulver, fått en skikkelig utfordring. Hår, q-tips og matavfall kan bidra til tette rør i vask og do.

Hvordan fikse tette rør og sluk ? Her er talsperson for Skikkelig rørlegger og daglig leder og . Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i dusjen. Når sluket går tett, kan det . Det samler seg raskt hår og smuss i sluk og rør, noe som gjør det vanskelig for vannet å renne. Vask også godt av med vann når du bruker rengjøringsmidler. La stå over natten uten å bruke vasken.


Her får du noen gode tips til hvordan du fikser en tett vask uten å skade. Et tett sluk i servanten skyldes ofte hår, fett og andre fremmedobjekter . I denne videoen viser vi deg hvordan du monterer en bunnventil i håndvasken din. Uansett hva som er grunnen, så er tette vasker alltid irriterende. Strø dette i sluken på vasken , så skyller du med varm eddik og kokende vann . Det er liksom noe som skjer når man har langt, tykt hår.


Sluket går tett om man vil eller ikke, for håret må nå engang vaskes nå og da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.