fredag 4. september 2020

Kjøkkendører

Vi måltilpasser våre kjøkkendører til dine eksisterende stammer. Etter du har foretatt valgene setter vi de opp for deg og følger deg opp i etter montering. Swedoor har kjøkkendører som matcher din stil - enten den er minimalistisk og moderne eller mer tradisjonell og klassisk. Kjøp løse skapdører og skuffer til kjøkkenet på nett.


Få varene levert hjem eller hent dem hos HTH.

Gjør det selv og spar penger på det nye kjøkkenet ditt. Nye kjøkkenfronter: enkle løsninger. Om du skal piffe opp det gamle kjøkkenet, er det neppe noe som gir så stor effekt som nye kjøkkendører - og du kan enkelt og billig friske opp de eksisterende dørene. Vi gir deg enkle løsninger.


Sett hengsler på skapdøren. Vi fornyer ditt gamle kjøkken, til en rimelig pris. Fargevalget er valgfritt!

Det eneste vi trenger er en NCS-fargekode. Velg mellom matt, halvblank eller høyglans (Høyglans er det dobbel pris for) Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling. Hvis du ønsker kan vi komme å demontere alt, levere og montere alt når det er ferdig. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Renover ditt kjøkken ved blant annet å male kjøkkendørene dine i ønsket farge. Vi lager dører i lekker dansk design, produsert i materialer av høy kvalitet. Kjøkkendører fra Kvik er slitesterke og lette å rengjøre.


Bli inspirert og finn favoritten din blant våre mange kule modeller og kjøkkenserier! Vi hjelper deg med anbud på kjøkkendører. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Derfor bør du vaske av kjøkkendører med jevne mellomrom med en fiberklut og vann.


På vanskelige flekker kan du bruke et mildt vaskemiddel. I tillegg til å hjelpe deg med skapdører kjøkken kan vi hjelpe deg med andre små prosjekter. Kanskje vil du også ha nye dørhåndtak til kjøkkendøren eller en helt ny kjøkkendør ? Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning.

Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig. Italienske Dodeci leverer folie til kjøkkendørene , om du er lei det helhvite eller trevhvite. Bytt deDet er ingen grunn til å bytte ut velfungerende skap og skuffer. Den enkleste, men også dyreste løsningen er å bytte kjøkkenfronter.


IKEA kjøkkenfronter gir deg stil uten kompromiss. Velg fronter i moderne eller tradisjonell stil, og blandt et bredt utvalg av farger, utførelser og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.