onsdag 19. august 2020

Samsung galaxy s5 reparasjon

Hvis du ønsker å investere i din ødelagte eller knuste Galaxy Si stedet for å kjøpe en ny mobiltelefon, send den inn til reparasjon hos oss! Har du en Samsung Galaxy Smed knust glass og LCD-display? Dersom telefonen din ser ut som vist på bildet er glasset knust og LCD-displayet er defekt.

Grunner til å ikke bare bytte glass på Samsung telefoner med knust skjerm.

For oss og deg som ønsker å reparere telefonen er det følgende vi må være. Kabler til menytaster og hjemknapp (og på S5; fingeravtrykksensor) . Vi har spesialisert oss på reparasjon av mobiltelefoner og andre dingser. Rens av mobiltelefon samtidig med annen reparasjon. GUIDE: Reparere mobilen selv – Hjelp, jeg må reparere mobiltelefonen selv! Faktisk går det an å få mobilen reparert innen en times ti mens du venter.


Her har de plukket fra hverandre Galaxy S7. Samsung Galaxy S SPlus, SMini Skjerm og Bytte Ny Knapp Med. Samusng SsPlus, , Smini Skjerm og Glass Med Garanti - Drop in 499.

Vi benytter oss kun av originalskjermer til Samsung Galaxy og Note. Originalskjerm til Galaxy Sinkludert montering. Hvis du har ødelagt din Samsung Galaxy Sskjerm og du ønsker å fikse. Vi gjør oppmerksom på at prisene gjelder ved reparasjon på Hamar.


OPPDATERT INFORMASJON OM GALAXY NOTE7SE DETALJER HER. Etter reparasjon hentes produktet hos din forhandler eller serviceverksted. Vi reparerer det meste innen knuste mobiltelefoner og nettbrett, sjekk våre. Arbeid Samsung SSM-G900F hvit Arbeid og deler bytte av skjerm . PCin skal bytte knust Samsung Galaxy Si løpet av time. Vi hjelper deg med alle problemer med din Samsung Galaxy S5 . Foreløpig reparerer vi markedslederne Samsung, Apple, Sony og Huawei.


Bruk kontaktskjemaet om det skulle være noe du trenger å få . Galaxy SSkjerm Reparasjon – Kom innom vår butikk i Stavanger og få din. Varenummer: 70760Kategori: Samsung Reparasjon Av Skjerm Og Touch . Samsung Galaxy SBYTTE KUN GLASS ……nå 9kr før 1199. Vi er garanti for at enheten vil fungere perfekt igjen etter reparasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.