tirsdag 18. august 2020

Kodelås til ytterdør

Fortsatt låser de fleste nordmenn døra til huset eller leiligheten sin med en tradisjonell nøkkel. Men de siste årene har låser som styres med en app på mobilen blitt vanlige. Du kan slippe inn gjester når du selv ikke er hjemme. Du har full oversikt over når ungene kommer hjem.


Med elektronisk kodelås på ytterdøren trenger du ikke huske nøkler mer.

Se hvordan du enkelt installerer kodelås i ytterdøren selv. Slik skifter du kodelås på ytterdøren selv. Installeringen gjør du enkelt selv.


Easy Access EasyRing Wifi ringeklokke hvit . Har ikke på eget hus, men det står på lista over nyinvesteringer. På kontoret har vi samme system som brukes bolighus (Doorman). Yale Doorman GDS er vel den som får best kritikk.

Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en elektronisk låsing av døren som kan være elektronisk sluttstykke, magnetlås, motorlås eller solenoidlås. Få pris på kodelås til din ytterdør her. Interessen for kodelås er svært økende. Den elektroniske låsen er tilpasset de aller fleste eksisterende dører på det norske markedet.


Den komplette monteringspakken . En enkel, praktisk og smart adgangskontroll. Låsen er den sikreste av sin type på markedet. Du programmerer selv inn koder på til tegn. Døren låses automatisk når døren lukkes.


Da slipper du å lure på om du . Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Bruk kode, nøkkelbrikke . Et skyvedeksel utvendig over tastaturet gjør låsen meget elegant på døren. Easy903Gkan håndtere forskjellige koder med opp til sifre i koden.


Disse kodene programmeres direkte på låsen. I tillegg kan man velge å ha muligheten til å lage koder via vår hjemmeside mot en forhåndsvalgt avgift.

I stedet har den et berøringspanel som låser opp døra med kodelås. ID Lock har ikke fysiske knapper. I tillegg følger det med ti nøkkelbrikker, i form av RFID-brikker, som låser opp og igjen når de berører låsen. Dette markedet vokser raskt.


Mange ønsker å modernisere ytterdøren med en smartlås. EasyAcces Easy903Gkodelås for ytterdør og innerdør. Inntil programmeres direkte inn i låsen. Hva passer de gamle nøklene mine til?


Kodelås for ytterdør med skyvedeksel. Mange nøkler på avveie betyr svekket sikkerhet hjemme. Bytt lås eller dropp alle nøkler og bytt til digital kodelås , så er du tryggere. Den er ikke godkjent som sikkerhetslås siden den bruker radiosignaler. Men skal den beskytte verdier så ville jeg valgt et . Nå får du ytterdører som kan låses opp uten nøkler.


Velg stilige, sikre og smarte løsninger som er skreddersydd for både boligen og familien din. Har så lyst på kodelås , men den må evt være batteridreven. Ifølge Morten Svendsen i Triovingo er det til nå solgt 60.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.