mandag 1. juni 2020

Spraylakkering av kjøkkenfronter

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører? Høyglans er det dobbel pris for) Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling. Spraylakkering av kjøkkenfronter. Maler,Møbelsnekker Ønsker spraylakkering i halvmatt lakk på kjøkkenfronter.


Kjøkkenet er demontert og fraktes selv. Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ?

Er dette en jobb du fint kan klare selv, eller er det et prosjekt som er dømt til å . Vi tilbyr spraylakkering i alle farger fra NCS systemet. Lei av kjøkkeninnredningen? Prøv spraylakkering , som gir et strøkent resultat. Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering.


Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter? Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.

Kontakt Lars Ove Viste: . Terje vet hva han snakker om, han har års erfaring som billakkerer og i tillegg flere års erfaring med sprøytelakkering av kjøkken for en . Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt. Wink Nå kan jeg si at jeg har nytt kjøkken. Fikk ny stein benkeplaten, kjøpte også glassplaten hos de som ble . Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Noen som har erfaringer å dele?


Jeg vurderer å foliere kjøkkendørene på kjøkkenet, men mannen vil helst spraylakkere det. Jeg ønsker å få spraylakkert frontene til kjøkkeninnredningene min (skapflater uten noe relieff eller detaljer). De er i dag i en lys ferskenfarge . Det er smale skapdører, brede skapdører, skuffer, en sideplate og en . Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge.


Me lakkerer også mange andre produkter. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.