mandag 4. mai 2020

Utemøbler av tre

Vi produserer våre egne utemøbler Must av lokalt trevirke og uten bruk av skadelige kjemikalier. Slik vedlikeholder du hagemøbler i treBufretLignende23. Tre er et materiale som trenger god behandling for å vare.

Folk liker at hage- og utemøbler er av et naturlig materiale. Vi gir deg tips, råd og ideer om hvordan du frisker opp utemøblene dine i tre, jern eller plast slik at de blir pene igjen. Reint Tre Norge AS produserer egne miljøvennlige utemøbler av lokalt trevirke fra Valdres, uten skadelige kjemikalier.


Er møblene ubehandlet kan du kutte ut punkt to og tre, eventuelt punkt.

Fjellmøbler produserer solide og vakre utemøbler til hytta etter dine mål og ønsker. Og det anbefales at du bruker hageslangen, ikke høytrykksspyleren. Go`benken fra snekker`n ved Stavne Arbeid og Kompetanse. Her har du ei meget robust sittegruppe utført i massiv furu.


Bordplate og sitteplate er ukantet, men . Bord og stolbein bør mettes med IMPREGNERING FOR TRE. Værslitt grånet trevirke slipes ned til friskt treverk.

Vi følger årstidene og tilbyr pene og praktiske utemøbler, stilige griller (for både kull og propan), lysslynger og utebelysning, som sammen med flotte planter gjør . Se vårt store utvalg av ute- og hagemøbler. Møblene finnes i ulike størrelser og materialer og kan lett tilpasses uteplassen. Billige hagemøbler i god kvalitet fra Trademax. Vi har to fine spisegrupper i mørkt tre i serien Äpplarö fra Ikea, og i sommer bør de behandles igjen.


Sist gang oljet vi dem med tilhørende Ikea . Hei, har noen klassiske hvite hagemøbler i tre hvor malingen flasser av som bare det. Tenkte ta jobben med å skrape, pusse og male opp. Etter år på markedet hvor de først og fremst har vært kjent for sine utemøbler i tre under navnet Trip Trap, skifter nå firmaet navn til Skagerak.


Tre De fleste hagemøbler av tre må vedlikeholdes, også møbler av trykkimpregnerte. Utemøbler bør beises/oljes når de virker tørre, for eksempel vår og høst. Utemøbler i tre er populære som aldri før, og for å ha glede av en ny terrasse med fine møbler i mange år, er det viktig å tenke nøye gjennom . Når hagemøblene i tre begynner å falme, er det kanskje tid for å male dem.


Gi hagemøblene dine i tre et lengre liv gjennom jevnlig vedlikehold. Rengjør, slip og gi dem olje eller maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.