fredag 29. mai 2020

Intra stålvask

Utviklet for det skandinaviske kjøkkenet. Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør.


Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Bufret Lignende Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkken og det offentlige sanitærrommet.

En stilren modell med stramme linjer og avrundede hjørner. Omnia er tilpasset det moderne, skandinaviske kjøkkenet der alle detaljer har sin naturlige funksjon. Omnia har universal flens, som gjør at den kan brukes til nedfelling, underliming og planliming. Vi har lenge ført produkter fra Intra , og deres kjøkkenvask i ren stål med høy kvalitet og moderne design har sørget for at dette i dag er en kjent merkevare.


Kompositt (Granitt ) 2. Intra -kjøkkenvask er kvalitet i alle ledd og i samarbeid med noen av verdens ledende industridesignere . Firkantet med armaturhull 11.

Rund med armaturhull 1. Vask med avrenningsfelt 7. En kjøkkenvask skal være praktisk, stor og passe godt inn designmessig. La oss hjelpe deg å finne riktig kum til ditt nye drømmekjøkken. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Oversikt over de Intra stålvasker vi har i vårt sortement. Det var ingen problem å hente vasken i f. Kjøkkenvask i rustfritt stål. De skulle bare maile over faktura som jeg viste frem, ved henting. Nå kom ikke jeg så langt, pga 14dg tidlig fødsel. D Men skal ta det igjen senere.


Jeg var interessert i Intra Frame . Køkkenvask , Intra Horizon HZD 8SR, Rustfrit stål, Måler: B 8cm. Vendbar enkeltvask med ekstra afløb på sidefeltet.

Indvendige mål stor kumme: 35x45xcm. Udskæringsmål: 74x4cm. Er med hanehuller og en dækprop, så vasken er vendbar. Leveringstid 5-dage. Intra Juvel IntraCaribbean køkkenvask A 4B2.


Leveres med hul til armatur, sæbedispenser, løftopventil samt overløb. Stor kumme (mm) 4x 3x 167. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Juvel Køkkenvaske.


Klik her og find den bedste pris nu! Blanco Claron 5vask. Franke vask Panda RBU-480. I HTHs nettbutikk kan du kjøpe kjøkkenvasker og armaturer til kjøkkenet ditt.


Spar penger på nett og hent varene i din lokale butikk eller få dem levert hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.